навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

ТIPA обяви P40 серията на Huawei с "Най-добър фото смартфон" за 2020

2020-04-15 0

ТIPA обяви P40 серията на Huawei с

Huawei Consumer Business Group (BG) днес обяви получаването на приза за "Най-добър фото смартфон" за 2020г., за новите  HUAWEI P40,HUAWEI  P40 Pro и HUAWEI P40 Pro+ от престижните световни награди TIPA World Awards 2020. Така, за четвърта поредна година TIPA (Technical Image Press Association) отдава заслуженото на P серията на HUAWEI за множеството иновативни и изключителни решения и функционалности, които са ценени и обичани от професионалните фотографи. 

TIPA, основана през 1991г., е най-голямата и авторитетна медийна асоциация за фотография и  изображения от цял свят, в печатен, както и в онлайн формат. Асоциацията връчва TIPA World Awards ежегодно на компании и нови продукти, които редакторите на TIPA удостояват за предоставяне най-доброто качество, производителност и стойност за потребителите.  "Възможностите на смартфон фотографията смело правят още един скок в бъдещето с последните представители на cерията P на Huawei." публикува официалната страница TIPA World Awards 2020.

И трите модела от серията P40 – P40, P40 Pro и P40 Pro+, разполагат с чипсет Kirin 990 5G, голям 1/1.28-инчов сензор, и цялостна фотографска система, разработена съвместно с Leica. Телефоните се отличават с изключителни характеристики като интелигентни алгоритми за балансиране на белия цвят, както и такива за оптимизиране на цвета на кожата и достигането на по реалистични цветове и контраст.  Други важни функционалности са значително подобрените възможности за заснемане при ниска осветеност и увеличаване на динамичния диапазон, сензорите за цветна температура и възможността за фокус върху всички пиксели, както и технологията XD Fusion Engine за постигане на плавно увеличение и оптимизиране на качеството на изображението. 

Световните награди TIPA 2020 добавят още едно признание към списъка от високи оценки за серията Huawei P40 . Наскоро HUAWEI P40 Pro получи признанието от DxOMark за най-добър смартфон за снимки в света с рейтинг от 128 точки, което е най-високият общ резултат, появявал се в престижната таблица. В същата класация, флагманът на Huawei – P40 Pro спечели също и най-високите резултати за основна и селфи камера с точки съответно 140 и 103.

 
за 43%  против 57%  81 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума