навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Загорка прави дарение в подкрепа на УМБАЛ Стара Загора и призовава - доброто тук е да останем вкъщи

2020-04-13 0

Загорка прави дарение в подкрепа на УМБАЛ Стара Загора и призовава - доброто тук е да останем вкъщи

Компанията замени планираната си рекламна кампания и призовава потребителите да са доброто тук, като си останат вкъщи и не губят надежда

Българската марка бира "Загорка" допринася в активната борба срещу разпространението на коронавируса у нас и грижата за здравето на медиците на първа линия и българските граждани. Пивоварната инициира закупуване на предпазни средства и апарат за анестезия и обдишване, толкова необходими на лечебното заведение за борба със заразата. Закупените материали и финансова подкрепа са в размер на 50 966 лв. и са предоставени на УМБАЛ – Стоян Киркович - Стара Загора.

"Доброто тук" има много лица, то е във всеки от нас и всички ние сме част от него, споделят от пивоварната.

"Насочихме подкрепата си към Стара Загора, където са корените на Загорка. Ние вярваме в доброто във всеки един от нас. Само заедно можем да излезем от тази ситуация, а това ще стане като следваме препоръките на здравните власти и си останем вкъщи.", сподели г-н Питър Копиец, изпълнителен директор, Загорка АД

Загорка отправя призив към българските граждани да си останат вкъщи. Пивоварната замени телевизионната си реклама с емоционално послание към всички потребители да бъдат отговорни и да си останат вкъщи. Инициативата е поредната стъпка в подкрепа на мисията да промотира "Доброто тук", която в този труден за всички нас момент насърчава доброто и подкрепя ежедневните усилия на всеки отговорен гражданин в страната.

В поредица от активности в социалните мрежи и реклама в медии, Загорка иска да покаже, че можем да бъдем заедно, макар и разделени, но да намираме други начини да си кажем "наздраве" с любимата бира, като едновременно с това, останем отговорни при тези безпрецедентни обстоятелства.

Най-новият клип на Загорка специално е заснет без професионален снимачен екип в домашни условия от самите участници. Почти всички в рекламата са служители от компанията- бъдещи именици, които празнуват или им предстои да празнуват Цветница, Великден и Гергьовден без да могат да го направят като друга година – заедно с близки и приятели.

За да спомогне за това празничните дни да са поне малко споделени, Загорка ще даде възможност на тези, които искат да изненадат имениците за повода, да го направят виртуално със специална картичка под формата на персонализиран етикет с пожелание. Всяка седмица до 8 май, 30 души, които са го направили, ще могат да спечелят каса бира Загорка специално с този етикет. Такава каса ще получи както изпращачът, така и именикът. За да могат през екраните да вдигат наздравици.

"Ние променихме нашата комуникационна кампания, с която искаме да ви кажем - Не губете надежда, скоро пак ще бъдем заедно и ще пием бира! Но сега важното е да останем вкъщи! #останивкъщи и Наздраве!", призовават от компанията.

за 49%  против 51%  506 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума