навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Мултимедийната клавиатура на Prestigio Click&Touch спечели четири награди Rеd Dot 2020 за изключително качество и дизайн

2020-04-09 0

Мултимедийната клавиатура на Prestigio Click&Touch спечели четири награди Rеd Dot 2020 за изключително качество и дизайн

Mултимедийната клавиатура Prestigio с тъчпад върху клавишите е един от победителите в най-реномирания световен конкурс за дизайн.

Prestigio Click & Touch печели наградата Red Dot - продуктов дизайн 2020 в 4 категории:
  • Иновативен продукт (Категория Компютри и Информационни технологии);
  • Компютри и Информационни технологии;
  • TV и домашно забавление;
  • Смарт продукт (в категория TV и домашно забавление)
Prestigio Click & Touch е проектиранa в сътрудничество с Clevetura LLC, базирана в Минск високотехнологична дизайнерска компания, работеща в областта на механичните ножични клавиши.
Наградите в няколко категории са благодарение на това, че Click&Touch предлага иновативен и удобен начин за въвеждане на информация, комбинирайки предимствата на тъчпада с клавиатурата.
Click & Touch комбинира възможностите на клавиатура, тъчпад и мишка, осигурявайки автоматичен безпроблемен преход между писане и управление на курсора. Клавиатурната система разполага с функцията "интелигентно превключване" и "разбира" в какъв режим работи потребителя, като автоматично превключва, за да изпълнява функциите на клавиатурата и тъчпада. 
Клавиатурата Prestigio Click & Touch с тъчпад върху клавишите, базирана на технологията на Clevetura Touch on Keys, е идеалната комбинация от удобство и функционалност. Устройството е технически усъвършенствано и визуално привлекателно, което прави лесно управлението на интелигентен телевизор, компютър, интерактивна бяла дъска, игрална конзола, таблет и дори смартфон. До 5 устройства могат да бъдат свързани едновременно към клавиатурата Click & Touch чрез 3 Bluetooth канала, USB Type-C конектор и / или RF. 
 
Product Design предлага на дизайнери и производители от цял свят платформа за оценка на техните продукти. През 2020 г. дизайнери и компании от 60 държави влязоха в конкуренция с над 6 500 продукта. Международното жури включва опитни експерти от различни области и се събира от около 65 години, за да избере най-добрите дизайни за годината. 
за 52%  против 48%  208 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума