навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

"ДЗИ" удължава срока за завеждане на претенции от 7 дни на 1 месец за Гражданска отговорност, КАСКО+ и имуществени застраховки

2020-03-20 0

От "ДЗИ" съобщават, че с цел гарантиране на максимална сигурност и намаляване на необходимостта от физически контакт, клиентите могат да се възползват от алтернативни методи за плащане на вноски по застрахователни полици и да известят дистанционно за настъпило застрахователно събитие.

Плащането на вноски е налично за извършване по всички изброени начини: чрез онлайн плащане на сайта на компанията; чрез паричен превод през мобилно или онлайн банкиране; чрез приложението за мобилно банкиране ОББ Мобайл или UPay; чрез системата на ePay.bg и като превод от работна заплата.

Като допълнителна мярка за облекчаване, клиентите на "ДЗИ" имат право на 1 месец гратисен период, в който може да бъде разсрочена вноската по издадена от "ДЗИ" полица "Живот".

"ДЗИ" удължава и срока за деклариране и завеждане на застрахователни претенции по застраховки "Гражданска отговорност", "Каско", "Комфорт за дома" и "Комфорт за бизнеса" от 7 дни на 1 месец от датата на настъпване на застрахователното събитие.

Що се касае до подаване на известия по щети, клиентите могат да направят това и дистанционно на сайта или на телефонен номер 0700 16 166. Създадена е необходимата организация за подаване на известие за настъпило застрахователно събитие по застраховка "Каско+" и застраховка "Имущество" в "ДЗИ".

Проверка на статус по щета е възможна чрез сайта, където клиентът да въведе номера на заведената щета и на застрахователната си полица.

Изцяло дигитално решение е създадено и във връзка с получаване на оферта за цена на застраховките "Имущество", "Каско" и "Гражданска отговорност".

Допълнителна информация може да бъде получена от контактния център на "ДЗИ", на телефонен номер 0700 16 166 и на корпоративния сайт на компанията.

за 44%  против 56%  101 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума