навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Huawei с услуга "От врата до врата" за всички модели и клиенти на територията на България

2020-03-18 0

Huawei с услуга

Във връзка с обявеното извънредно положение, Huawei Consumer Business Group в България съобщава, че работата на Центъра за обслужване на клиенти на ул. "Леге" 6 е трансформирана в услуга "От врата до врата"

Още от понеделник, 16.03.2020, за неопределен период, който ще бъде анонсиран допълнително според развитието на ситуацията в България, услугата "От врата до врата" е валидна за всички модели на Huawei, и за всички клиенти, независимо от местоживеенето им на територията на цялата страна.

Официалната гореща линия за клиенти на Huawei е 0800 18818 и е изцяло. 

Междувременно Huawei бе обявен за номер 1 кандидат за патенти според класация на Европейското патентно ведомство за 2019 година.

Представените данни показват, че за 2019г. са били получени общо над 181 000 заявки за патент, което представлява увеличение с 4% спрямо 2018г. Броят на китайските патентни заявки сред тях се е увеличила с 29.2% до 12,247, класирайки се на четвърто място. САЩ, Германия и Япония съставят челната тройка.

5G и изкуственият интелект са областите с най-голямо развитие през 2019г. 

"Бързото развитие на дигиталните технологии е най-забележителната тенденция за 2019 г.", заяви в изявление президентът на EPO Антонио Кампинос. Технологичният бранд Huawei оглави класацията, изпреварвайки Samsung, LG, United Technologies и Siemens, въпреки натиска от страна на администрацията на Тръмп европейските държави да спрат да използват устройствата на Huawei Technologies Co.  Класирането на компанията също така отразява нарастващото значение на дигиталните комуникации, включително следващото поколение безжични комуникации, известни като 5G. 

През 2019г.  Huawei е инвестирала повече от 15 милиарда евро в научноизследователска и развойна дейност. Компанията продължава да инвестира 10%-15% от годишните си приходи в НИРД. 10-годишната инвестиция на Huawei в НИРД е около 73 милиарда щатски долара.

 
за 48%  против 52%  83 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума