навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

"Адсис" е AMD EPYC Elite партньор

2020-03-09 0

Българската компания вече доставя целия спектър от решения със сървърните процесори на AMD

Българската фирма "Адсис" ЕООД, която повече от 20 години доставя модерни сървърни и сторидж системи, обяви, че вече е със статут на елитен партньор по програмата на AMD за сървърните процесори EPYC. Този сертификат гарантира качеството на предлаганите системи, базирани на процесорите на AMD, техния официален произход и наличието на необходимите компетенции при конфигурирането, производството и поддръжката им.

По силата на партньорската програма AMD EPYC Elite "Адсис" има достъп до най-актуалните техническа данни и предварителна информация за промените в продуктовото портфолио на процесорния производител.

Сървърните процесори AMD EPYC са първите x86 чипове от този клас, произведени по 7nm технология. Актуалното второ поколение на фамилията предлага до 64 ядра и 256 MB кеш на процесор при честота до 3,4 GHz. Благодарение на всеобхватните оптимизации на архитектурата то постига до 4 пъти по-висока производителност при изчисления с плаваща запетая и намалено наполовина енергопотребление за единица бързодействие в сравнение с предходната генерация. Основно внимание при сегашните процесори AMD EPYC е обърнато на сигурността: архитектурата елиминира риска от злоупотреби на ниво BIOS и гарантира конфиденциалността на данните, които обработва процесора, благодарение на криптирането на трансферите от и към паметта, както и на виртуалните машини.

"Включването ни в партньорската програма на AMD за нас е важен ход в следването на пазарните тенденции. Архитектурата EPYC бързо бележи успехи по целия свят и това не е случайно. Сега вече можем да предложим на нашите клиенти всякакъв клас решения на тази платформа – от производителни енергоефективни офис сървъри до клъстъри за анализ на големи данни или научни изследвания. Няма как да не съм радостен от факта, че първите клиенти на AMD EPYC в България са с изключително добри впечатления от доставените системи с нашата марка AIS," коментира Николай Вачев, управител на "Адсис" ЕООД.

"Адсис" е официален дистрибутор и на сървърните решения на водещите световни производители ASRock Rack и Supermicro, което позволява на компанията да предложи гъвкавост и бързина при конфигурирането на ценово ефективни за клиентите системи, базирани на AMD EPYC.

 
за 54%  против 46%  85 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума