навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Серията Alcatel 1 е европейският номер едно базов смартфон

2020-02-27 0

Серията Alcatel 1 е европейският номер едно базов смартфон

TCL Communication съобщи, че серията Alcatel 1 е с ново постижение. Поддържайки ценностите на бранда за предоставяне на модерни функции на потребителите, но така че да са достъпни за всички, през първото тримесечие на 2020 г.

Alcatel 1 Series вече е записала 1,5 милиона доставени бройки в цяла Европа както за OEM, така и за ODM.

Според данни на Международната корпорация за данни (IDC), серията Alcatel 1 е 4G базов смартфон номер 1 през последните 2 години на европейските пазари. Достъпността и функционалността на Alcatel 1 Series гарантира, че 4G свързаността е за всички1.

Тази силна инерция, продължава с пускането на Alcatel 1S (2020) на пазара. Устройство, характеризиращо се със своята достъпна цена, като в същото време предоставя разнообразни функции, например интелигентна тройна камера. Доставяйки истинска стойност за цената си, Alcatel 1S (2020) не само дава шанс на потребителите да заснемат впечатляващи изображения с макро, суперширокоъгълни и AI (изкуствен интелект) настройки, но също така гарантира мощно и дълготрайна производителност благодарение на осем-ядрен процесор и 4,000mAh батерия. Google Assistant също е готов да предостави бърза подкрепа, чрез специален бутон, а на всичкото отгоре Alcatel 1S (2020) се предлага със завладяващ 6,22-инчов HD+Vast дисплей, елегантен дизайн с S-извивка и преден 2.5D гланциран стъклен завършек, който улавя светлината. Alcatel 1S (2020), страхотна технология, на страхотна цена.

Устройството ще е налично и в България при операторите и за свободна продажба.

Серията Alcatel 1 доказва отново, че мисията на бранда Alcatel е на прав път и продължава да предоставя модерни функции за смартфони, които са на разположение на всеки.

за 49%  против 51%  79 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума