навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

TP-Link пуска на пазара Archer C80 - ненадминати скорости при едновременни връзки

2020-02-27 0

TP-Link пуска на пазара Archer C80 - ненадминати скорости при едновременни връзки

Доставчикът на мрежови продукти за крайни потребители и бизнес клиенти TP-Link пуска в България рутера Archer C80, който осигурява скорости до 1900 Mbps. 

Archer C80 – превъзходна производителност и технологии от ново поколение

Новият рутер Archer C80 е проектиран да осигурява най-добрата производителност при скорост до 1900 Mbps на достъпна цена. 

Новият двубандов рутер Archer C80 е Full Gigabit устройство и работи с две честотни ленти от 2,4 GHz и 5 GHz. За по-прости задачи, които не изискват висок интензитет, като изпращане на електронна поща или уеб сърфиране е подходяща 2.4 GHz-овата честотна лента, а за дейности, като онлайн игри или 4K / 8K UHD стрийминг - 5 GHz-овата честотна лента ще се справи безупречно и без забавяне. 

Подобрено Wi-Fi покритие с технологията Beamforming

С помощта на технологията Beamforming и 4-те външни антени, Archer C80 открива свързаните устройства и насочва силата на безжичния сигнал към тях, дори ако те са далече от рутера, като по този начин предлага перфектно покритие в целия дом.

Функцията Smart Connect помага на маршрутизатора автоматично да превключва връзката на всяко устройство към най-добрата свободна Wi-Fi лента, докато Airtime Fairness възпрепятства по-старите устройства да забавят скоростта на мрежата. С двете технологии, всеки може да се наслади на по-плавно Wi-Fi изживяване, без забавяне.

За директни връзки маршрутизаторът Archer C80 разполага с 5 порта, всички Full Gigabit, от които един WAN и 4 LAN за стабилна и бърза връзка, предназначени за устройства като смарт телевизори, конзоли или персонални компютри.

MIMO 3x3 технология за максимална трипоточна Wi-Fi производителност

Благодарение на 3 × 3 MIMO технологията, Archer C80 е в състояние да предава и приема данни в три потока. Компютрите, които разполагат с функцията MIMO 3x3 са съвместими с рутера Archer C80 и разполагат с много по-добра производителност спрямо маршрутизаторите MIMO 2x2. По този начин Archer C80 помага на устройствата да постигнат оптимална производителност  и прави комуникацията по-ефективна. Повече устройства са в състояние да изпращат и получават данни в най-добрата свободна лента.

Друга функция на новия Archer C80, е „Родителски контрол“, чрез която можете да блокирате неподходящо съдържание и да задавате дневни ограничения на времето, в което децата ви прекарват онлайн.

Рутерът се предлага с функции Access Point Mode, IPv6, поддържа конфигуриране на специализирана мрежа за гости, Quality of Service, облачна услуга и операционна система VxWorks. Освен това потребителите могат да се възползват от тригодишна гаранция и безплатна техническа поддръжка на английски език.

за 44%  против 56%  66 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума