навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Новото Renault Talisman е с повече технологии и повече изтънченост

2020-02-26 0

Новото Renault Talisman е с повече технологии и повече изтънченост

Новото Renault Talisman е с изпъкващ екстериорен дизайн. Предната част е по-изискана с нова решетка, включваща напречни хромирани елементи и усъвършенстван профил на бронята. Новото Renault Talisman предлага и изцяло LED светлини от първото ниво на оборудване. Адаптивните фарове са оборудвани с LED Matrix технология и се предлагат с динамични LED индикатори. Неговият елегантен чар е подчертан от C-образния светлинен подпис, емблематичен за гамата на Renault.

В задната част изчистеният и изискан стил на новото Renault Talisman е подсилен от изцяло LED светлините, поставени в хромирана рамка и включващи динамични индикатори. Монтираната отзад антена тип "перка на акула" подобрява качеството на мултимедийната система, като същевременно му придава по-спортен вид.

Новото Renault Talisman включва нови, уникални екстериорни цветове - светлосиво, червен "Винтидж" и сив "Хайленд". Те са придружени от новите 17-инчови джанти "Pierre", 18- инчови джанти "Stellar" и 19- инчови джанти "Sato".

Нови хромирани елементи подчертава формата на централната конзола, докато ново покритие от дърво на арматурното табло и вратите придава нотка на елегантност. За по-персонализиран интериор шофьорът и пътниците вече могат да избират измежду 8 цвята амбиентно осветление чрез системата MULTI-SENSE. Настройките на MULTI-SENSE системата позволяват пълно персонализиране за уникално шофиране.

Новото Renault Talisman е по-удобно и ергономично от всякога с безрамково огледало за задно виждане и по-големи държачи за чаши, които сега се предлагат с хромирани елементи и осветление. Към централната конзола е добавено безжично зарядно устройство за телефон, а контролерите за климатичната система вече имат цифров дисплей. Новият бутон Autohold поддържа автомобила неподвижен, без да е необходимо педалът на спирачката да се държи натиснат. Бутоните за круиз контрол са разположени на волана за по-удобно изживяване.

Новото Renault Talisman извежда комфорта и стила на преден план. Новата кожена тапицерия се предлага в три цвята: пясъчносиво, кафяво и титаново черно, а клиентите могат да изберат интериорните цветови палитри на автомобила в черно или светлосиво.

След Espace, Talisman е вторият модел на Renault, оборудван с технологията LED MATRIX Vision. Интелигентната адаптивна система за осветление подобрява безопасността, като се представя по-добре от традиционните LED системи - в сравнение с по-старите модели има 50% повече светлина и разширен обхват на видимост от 220 м спрямо 175 м. Осветеността се контролира автоматично в зависимост от условията на движение, което означава по-голямо спокойствие, когато сте зад волана.

Новото Renault Talisman разполага с екосистемата Renault EASY CONNECT, която съчетава редица приложения като MY Renault, новата мултимедийна система Renault EASY LINK и други свързани услуги като автоматични актуализации и дистанционно управление на автомобила.

Мултимедийната система Renault EASY LINK предлага удобен за потребителя интерфейс. 9,3-инчовият екран в портретна конфигурация придава модерна визия на купето. Renault EASY LINK включва цифрово DAB радио, мултимедийна система, съвместима с Android Auto и Apple CarPlay, както и свързана навигационна система с търсене на адрес в Google, цени на горивата и информация за трафика в реално време.

Системата за придържане средата на лентата и автоматично спиране и потегляне в натоварено движение регулира скоростта от 0 до 160 км/ч, като същевременно държи автомобилите отпред на безопасно разстояние. Системата може автоматично да спре и да стартира автомобила в рамките на три секунди, без водачът да трябва да предприема действие.

Активната система за аварийно спиране (AEBS) вече разпознава пешеходци и колоездачи.

Освен тези нови допълнения, новото Renault Talisman все още се предлага с богата гама технология в помощ на водача, за да гарантира по-безопасно и по-удобно шофиране, като предупреждение за напускане на лентата на движение, система за предупреждение при сънливост на водача, предупреждение за наличие на обект в сляпата точка и други. 

Новото Renault Talisman разполага с най-новите бензинови и дизелови двигатели, съвместими с WLTP. По-чисти и по-ефективни, бензиновият двигател TCe е оборудван с филтър за твърди частици, докато дизеловият двигател Blue dCi се предлага с SCR (Selective Catalytic Reduction) технология за контрол на замърсяването и AdBlue® система за намаляване на емисиите на NOx.

за 46%  против 54%  72 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума