навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Лайфстайл

Поетът Марин Бодаков и композиторът Теодосий Спасов отново на една сцена

2020-02-26 0

Поетът Марин Бодаков и композиторът Теодосий Спасов отново на една сцена

Първата изява на Теодосий Спасов, след завръщането му от Антарктида ще се проведе утре, 27.02.20 г., в 19 ч. в галерия "Прегърни ме". "От човек до човек" е преживяване, което ще обедини поезията на Марин Бодаков и музиката на Теодосий Спасов, които ще си партнират за пореден път, след последната им изява в Обсерваторията на Борисовата градина.

Галерия "Прегърни ме" е новото пространство за изкуство в допълнение към Ателие "Прегърни ме", което вече 15 години работи с деца, лишени от родителска грижа. Галерията ще събере на едно място любителите на музиката и поезията и ще ги обединени в името на изкуството. "Защото музиката е от човек до човек, защото поезията е от човек до човек. Защото звездите са в една прегръдка", както споделя Марин Бодаков.

В интимното пространство на галерията, ценителите ще имат възможността да се насладят на изкуството в повече от една негови форми. Ще могат да се докоснат до магията му, която ще ги отведе на пътуване между музиката и поезията. "Пътуванията са пътуване към нас самите", споделя Теодосий Спасов.

Всички желаещи могат да закупя билети от Галерия "Прегърни ме", София, ул. "Г. С. Раковски" № 63. Приходите от събитията ще отидат в подкрепа на каузи, насочени към деца, лишени от родителска грижа.

за 46%  против 54%  182 гласували



Новини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума