навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Nikon представя новия си флагман DSLR: D6

2020-02-12 0

Nikon представя новия си флагман DSLR: D6

От важни новини до международни спортове, този феноменален пълнокадров фотоапарат отговаря на изискванията на професионалисти, които искат да поемат пълен контрол.

С най-мощната система за АФ на Nikon досега и бързите връзки във фотоапарата за прехвърляне на изображения в реално време D6 позволява на професионалистите да творят и създават без ограничения. Новият процесор за АФ е по-бърз от всякога. Система от 105 изцяло избираеми сензора от кръстосан тип с покритие с 1,6 пъти по-голяма плътност от D5 издига прецизността на ново ниво. Към това трябва да се добавят несравнимите характеристики на проследяване дори при най-немислимите условия на осветяване и още по-доброто намиране на обекта. Увеличената гама от избираеми шаблони за "АФ с групирана зона" ви позволява да оптимизирате настройката на АФ за всяка задача и да заснемате по-чисти снимки на действието.

Връзките във фотоапарата позволяват най-бързите скорости на прехвърляне сред конкурентите и не се забавят, докато снимате. Оптимизираните работни процеси предлагат повече начини за избиране и приоритизиране на най-важните снимки за прехвърляне, което дава предимство на фотографите, когато всяка секунда е важна. Дисплеите с висока разделителна способност на фотоапарата сега предлагат подобрена видимост и четимост, а D6 има същото здраво тяло, което направи D5 толкова безкомпромисен фаворит сред професионалистите.

Дирк Яспер, продуктов мениджър, Nikon Europe, споделя: "D6 е феноменален наследник на Nikon D5. Новият флагман на Nikon е по-добър от своя предшественик с водещо в отрасъла автоматично фокусиране и разнообразни възможности за свързване. Не можете да контролирате действието, осветлението или околната среда. Но можете да контролирате D6 и този DSLR ще създаде невероятни снимки на решаващи моменти – без грешка."

Резюме на основните характеристики

  • Водещо в отрасъла 105-точково АФ. 105 изцяло избираеми сензора от кръстосан тип с долен праг на чувствителност на АФ от -4,5 EV в централната точка за фокусиране и -4 EV във всички останали точки. "АФ с групирана зона" с повече персонализирани настройки за несравнимо проследяване. Подобрена система за разпознаване на сцени за още по-добро намиране на обекта.
  • Заснемане на победната снимка. D6 позволява на потребителите да определят началната точка на фокусиране, когато снимат в режим "АФ с автоматична зона", и да приоритизират фокусирането на очите на обекта, когато използват "АФ с автоматична зона" или "3D проследяване".
  • Изключителна прецизност и скорост. Използвайте скорости на серия от снимки до 14 кадъра/сек с пълен достъп до АФ/АЕ или до 10,5 кадъра/сек с AE проследяване в режим "Безшумна фотография".
  • Качество на изображението като на флагман. Обективи с байонет F. 20,8-мегапикселов пълнокадров CMOS сензор. Процесор за изображения EXPEED 6. 180 000-пикселов RGB сензор. Широк диапазон от стойности на ISO от 100 до 102 400 с възможност за разширяване до 3 280 000 и надолу чак до ISO 50.
  • Бързи връзки във фотоапарата. Wi-Fi, Bluetooth и вграден GPS. Кабелната LAN на фотоапарата поддържа стандарт 1000BASE-T и постига приблиз. 15% по-бърза комуникация от известния D5.
  • Оптичен визьор с 0,72-кратно увеличение и OLED елементи. Позволява кристално ясно потвърждение без забавяне в широко зрително поле. Във визьора се показват индикатори за курс и крен.
  • Опростен работен процес. Повече начини за проверка, избор и прехвърляне на най-важните снимки чрез ясния и прецизен 3,2-инчов сензорен дисплей. Най-важните снимки могат да бъдат изпратени към началото на опашката при прехвърляне на изображения към компютър чрез кабелна LAN или чрез Wi-Fi връзката на фотоапарата.
  • Универсални слотове за карти. Двойните слотове за карти приемат XQD и CFexpress карти – най-бързите съвременни карти. Възползвайте се от бързи скорости на четене, запис и прехвърляне.
  • Ергономични подобрения. Дисплеите с по-висока разделителна способност предлагат подобрена видимост и четимост. Портовете за ключове са леснодостъпни дори когато снимате с прикрепен безжичен предавател.
  • Здрав и сигурен. Здравото тяло е готово да издържи във всякаква среда и D6 е съвместим с надеждните заключващи устройства Kensington.

за 47%  против 53%  30 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума