навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Samsung Galaxy S20 - промени начина, по който възприемаш света

2020-02-12 0

Samsung Galaxy S20 - промени начина, по който възприемаш света

Samsung Electronics представи Samsung Galaxy S20 – новата серия смартфони от най-висок клас, които коренно променят начина, по който улавяме и възприемаме света около нас. Galaxy S20 въвежда за пръв път на пазара напълно нова архитектура на камерата, която комбинира изкуствен интелект и най-големия досега сензор за изображения на Samsung, осигуряващ изумително качество на кадрите. Наред с това, Galaxy S20 прави изживяването ни с телефона по-лесно и по-приятно от всякога: можем да се наслаждаваме на любимата си музика във всеки един момент, да гледаме видео по най-завладяващия начин и да играем игри в движение, сякаш сме на конзолата си у дома.

"Влизаме в новото десетилетие, в което 5G ще промени изцяло начина, по който общуваме и по който възприемаме света", заяви д-р TM Roh, директор Mobile Communications Business в Samsung Electronics. "Със своите три модела Galaxy S20, напълно готови за 5G свързаност, Samsung доставя следващо поколение устройства, трансформиращи живoта на хората. С невероятната камера с изкуствен интелект, можем да улавяме всеки момент, който изживяваме, и да се свързваме още по-лесно с любимите си хора."

5G дава началото на ново десетилетие в мобилните иновации. И за да даде живот на това ново поколение свързаност, всеки модел Galaxy S20, Galaxy S20+ и Galaxy S20 Ultra е готов за най-новите 5G технологии. В България Galaxy S20 и Galaxy S20+ са достъпни в LTE вариант, а Galaxy S20 Ultra в 5G ready вариант. Това са първите устройства, които могат да осигурят нови мобилни изживявания, ползващи ниски и високи честоти с национално покритие.

Днес, повече от всякога досега, улавяме живота си и разказваме историите си, благодарение на своите смартфони. Именно затова камерата е единствената най-важна характеристика за потребителите при закупуването на нов смартфон. Създадени за начина ни на живот днес, флагманите Galaxy S20 въвеждат на пазара изцяло нова система за заснемане – с изкуствен интелект и с най-големия сензор за изображения досега – за да могат да получат най-доброто от всеки кадър и от всеки миг.

Детайли с изумителна чистота: с по-голям сензор за изображения резолюцията на серията Galaxy S20 е значително увеличена, за да откроява детайлите с невероятна чистота на образа и за да предлага възможността за обработка. S20 и S20+ имат 64-мегапискелова камера, а Galaxy S20 Ultra – 108 мегапискелова. Друго предимство са широките сензори, които възприемат повече светлина за по-висококачествени изображения при слаба осветеност. S20 Ultra прави още една стъпка напред с опцията за динамично превключване между модус на висока резолюция от 108 МP и модус за 12 МP, и това благодарение на небинарна технология, която комбинира 9 пиксела в един на едно сензорно ниво.

Революционни възможности за приближение: със Space Zoom технологията на Galaxy S20, която комбинира Hybrid Optical Zoom и Super Resolution Zoom, включва дигитална функция за приближаване на базата на изкуствен интелект. Можеш да приближаваш много близо, дори когато си много далеч от обекта на заснемане. Използвай до 30 пъти общо приближение с  Galaxy S20 и S20+ или премини към революционните лещи на S20 Ultra, които ползват изкуствен интелект, мултиимиджов процесор за намаляване на качеството при силни нива на приближаване така, че потребителите могат да ползват Super Resolution Zoom с до 100X увеличение с по-чист от всякога образ.

Еднократно заснемане, многобройни възможности: Функцията за еднократно заснемане Single take позволява да останеш в момента, докато го заснемаш. Galaxy S20 може да направи разнообразни снимки и видеа – например с "фокус на живо", изрязване на кадър, ултраширок ъгъл на заснемане и много други, като използва изкуствен интелект, за да препоръча най-добрите кадри.

Професионални възможности за заснемане на видео: Galaxy S20 предлага впечатляващи възможности за видеозаснемане в 8К, за да могат потребителите да уловят живота си в изумително реалистична картина и качество. А след заснемането, потребителите могат да стриймват видеото към своя Samsung QLED 8K телевизор и да се наслаждават на най-доброто визуално изживяване. Дори и най-треперещата видеокартина изглежда сякаш е заснета с видеостабилизатор, благодарение на режима за суперстабилност, стабилизацията при въртене и анализа на движението с помощта на изкуствен интелект.

Galaxy прави изживяването ти при работа с телефона по-лесно и по-приятно от всякога. С новите функции и ефективни партньорства, вдъхновени от отворени сътрудничества, Galaxy S20 са създадени за съвременния начин на живот и общуване.

Завладяваща музика: Независимо дали току-що се събуждаш, или отиваш към фитнеса, можеш да се наслаждаваш на любими парчета благодарение на новата интеграция между Spotify и Bixby Routines. С помощта на Music Share може да свържеш устройството си към аудио системата в колата си или с високоговорител, за да можеш ти или твой спътник да влезе в ролята на DJ по време на пътуване.

Изключителен видео чат на Google Duo: с Galaxy S20 може да осъществяваш видео разговори с най-близките си много по-лесно. Благодарение на 5G, Galaxy S20 подобрява изживяването при видео разговор чрез ексклузивна дълбока интеграция с Google Duo. Сега от екрана за набиране можеш да активираш Duo, за да започнеш видео разговор и за пръв път да се насладиш на Full HD качество. Google Duo е съвместим с всички операционни системи, за да не си ограничен с кого можеш да провеждаш видео чат. Можеш да вкараш цялото семейство в кадър с помощта на широкия обектив и да говориш с до 8 приятели едновременно. 

YouTube на 5G: вече можеш да споделяш с целия свят своите 8K видеоклипове по-бързо и в по-добро качество. Samsung си партнира с YouTube, за да качваш своите 8K видеа директно в YouTube, и да се наслаждаваш на ултра високи скорости за качване  благодарение на 5G функционалностите.

Ексклузивен стрийминг: благодарение на професионалната камера на Galaxy S20, Netflix и Samsung си партнираха, за да поставят Galaxy S20 в ръцете на известни режисьори, които да заснемат ексклузивно съдържание за потребителите на Samsung. Освен това, ще можеш да търсиш и гледаш програми и продукции на Netflix само с една гласова команда към Samsung Daily, Bixby, и Finder.

Изключително гейминг изживяване: Galaxy S20 извежда мобилното гейминг изживяване на следващо ниво. На неговия 120Hz екран ще се наслаждаваш на изключително гладък гейминг – перфектен през 5G мрежа. По-късно тази пролет Microsoft – партньор на Samsung, ще пусне своята популярна игра Forza Street в Galaxy Store. Това ще бъде истинско събитие, тъй като играта за пръв път ще излезе в мобилен вариант. Съчетавайки бърз процесор, 12 GB RAM , звук, настроен в партньорство с AKG, и game booster, който работи непрекъснато, за да оптимизира настройките за най-добро представяне, Galaxy S20 осигурява мощно гейминг изживяване.

Galaxy S20 са най-сигурните устройства, които Samsung са правили досега, и са защитени с Knox—водеща в индустрията мобилна платформа за сигурност, която защитава устройството на всички нива – от чипа до софтуера. Galaxy S20 разполага и с нов, сигурен процесор, наречен Guardian Chip, който защитава от хардуерно базирани атаки. 

Подготвени  с по-голяма и по-умна батерия, моделите Galaxy S20 поддържат 25W бързо зареждане, а моделът Ultra поддържа и 45W супер бързо зареждане. Цялостната серия е оборудвана с голям обем памет (128GB за S20; 128GBза Galaxy S20+ и 128GB S20 Ultra).

С Galaxy S20 получаваш и най-чистия, най-опростен и най-интуитивен интерфейс досега с One UI 2. Можеш  също така да използваш Galaxy S20, за да контролираш своя умен дом чрез SmartThings, да постигаш своите цели за здравословен начин на живот със Samsung Health, разплащаш се със Samsung Pay и много други. 

Със Samsung Galaxy Buds+ можеш да се потопиш в своята любима музика и подкасти. Създадени в партньорство с AKG, Buds+ разполагат с двупосочни динамични високоговорители, 3 микрофона, осигуряващи несравнимо качество на звука и изключително дълъг живот на батерията—11 часа от Buds+ и допълнителни 11 часа в калъфчето. Приложението на Buds+  вече е съвместимо с iOS, за да може да се наслаждаваш на прекрасен звук, независимо какво устройство използваш. А благодарение на ексклузивното партньорство със Spotify, можеш да слушаш любимата си музика по-лесно, като съставяш и стартираш любимите си плейлисти само с едно докосване.

за 50%  против 50%  38 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума