навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Нов мениджър "Информационна сигурност" в "Мнемоника"

2020-02-10 0

Нов мениджър

Мартин Димов е новият мениджър "Информационна сигурност" на българската ИТ компания "Мнемоника". Той има повече от 14 години опит в областта на информационните технологии, 10 от които е работил по прилагането на решения за технологична защита на бизнеса.

Участвал е в редица ИТ проекти за анализ и оценка на сигурността на информационните системи. Проектите са реализирани за банкови институции в България, фирми от сектора на услугите, производствени предприятия и др.

Присъединява се към "Мнемоника" преди 4 години. Преди това е работил в HP Enterprise като Network Solution Designer. Завършил е специалност "Телекомуникации" с професионална квалификация "Инженер по комуникации" в Техническия университет – София. Има редица сертификати от водещи технологични компании, сред които CISCO, McAfee, F5 Networks, F-Secure, Forcepoint и др. 

"Мартин изгради опит във внедряването на комплексни решения за ИТ сигурност според индивидуалните нужди на клиента. Той има принос и към прилагането на решения за мрежова сигурност и реализацията на мащабен проект за киберсигурност. С Мартин като мениджър "Информационна сигурност" "Мнемоника" ще продължи да бъде доверен партньор, доставящ надеждни решения", коментира изпълнителният директор на "Мнемоника" Вихрен Славчев.

за 51%  против 49%  89 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума