навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Galaxy S10 Lite и Note10 Lite вече са налични на българския пазар

2020-02-07 0

Galaxy S10 Lite и Note10 Lite вече са налични на българския пазар

От днес стартират продажбите на Samsung Galaxy Note10 Lite и Galaxy S10 Lite на българския пазар. Моделите са резултат от успехите на сериите Galaxy S и Note, и предлагат ключови характеристики от най-висок клас като най-новите технологии по отношение на камерата, емблематичния S Pen, впечатляващия дисплей и издръжливата батерия на достъпна цена.

По-продуктивен с Galaxy Note10 Lite

Бъди по-продуктивен с помощта на своя Galaxy Note10 Lite. Елегантният S Pen е с интегрирана Bluetooth Low-Energy (BLE) технология, която ти позволява само с един клик да управляваш презентация, да снимаш и да контролираш видео материал. С технологията Air Command можеш да достъпваш емблематичните за стилуса функции лесно и бързо. Можеш да водиш бележки, докато си в движение с приложението Samsung Notes, и да превърнеш ръкописен текст в текстови файл, който лесно да редактираш и споделиш. 

За перфектни снимки и безупречни видеоклипове с Galaxy S10 Lite 

Благодарение на Galaxy S10 Lite ставаш още по-добър във фотографията. Смартфонът разполага с основна широкоъгълна камера, с ултраширока и с макро камера, както и с новия Super Steady оптичен стабилизатор. Super Steady OIS осигурява по-голяма стабилност при заснемане на снимки и видеоклипове в движение, позволявайки ти да споделиш своя свят и преживявания без никакви компромиси. 

Смартфоните Galaxy Lite предлагат набор от функции и възможности на камерите, базирани на водещи в индустрията камера технологии на Samsung, интегрирани в много по-достъпни за масовия потребител устройства.

Ултраширокоъгълната камера разполага с леща със 123-градусов ъгъл, също като човешкото око, а предната и задната камера с висока резолюция позволяват да уловиш детайли с кристално чист фокус.

Първокласни Galaxy характеристики 

Galaxy S10 Lite и Galaxy Note10 Lite ще осигурят на още повече потребители достъп до ключови характеристики на Galaxy устройствата от най-висок клас:  

  • Дисплей "от край до край": Galaxy S10 Lite и Galaxy Note10 Lite разполагат с Инфинити-O дисплей, който изпълва предната част на корпуса на смартфона изцяло. С размер от 6,7 инча, екранът предлага цялостно и завладяващо изживяване, за да се насладиш пълноценно и да се потопиш в любимото си мултимедийно съдържание.
  • По-мощна и по-издръжлива батерия: Galaxy S10 Lite и Galaxy Note10 Lite са снабдени с голяма 4,500mAh батерия, която може се зарежда изключително бързо, за да бъдеш на линия по-дълго и да прекарваш повече време, правейки онова, което обичаш.   
  • Услуги и сигурност: Galaxy S10 Lite и Galaxy Note10 Lite са част от екосистемата приложения и услуги на Samsung, включващи Bixby и  Samsung Health. Очаквано разбира се, смартфоните са защитени чрез платформата за сигурност Samsung Knox. 

Galaxy Note10 Lite е наличен в цветовете сребърно сияние, черно сияние и червено сияние и се предлага в търговската мрежа на цена от 1,149 лв. Galaxy S10 Lite е наличен в цветовете бяла призма, черна призма, синя призма и се предлага в търговската мрежа на цена от 1,249 лв. 

за 48%  против 52%  29 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума