навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

Revolut предоставя безплатен достъп до летищни салони за свои потребители

2020-02-03 0

Revolut предоставя безплатен достъп до летищни салони за свои потребители

Revolut обяви ново партньорство с Collinson, глобален лидер в програмите за лоялност. Двете компании съвместно ще предоставят на Revolut Premium и Metal потребители безплатен достъп до летищни салони по целия свят в случай на закъснял полет.  

В случай на забавен полет с повече от час Premium и Metal картодържателите на Revolut ще имат безплатен достъп до над 1000 салона на 500+ летища в над 100 страни по света. Premium и Metal потребителите на британския финтех вече могат да се възползват от комфорта на летищните салони посредством SmartDelay, докато чакат закъснелия си полет, независимо от вида билет, който са закупили. Достъпът до летищните салони включва безплатни закуски и освежителни напитки, безплатен достъп до Wi-Fi, различни вестници и списания, както и използване на конферентни и бизнес съоръжения (в зависимост от наличността). 

Premium потребителите също могат да използват плана си, за да поканят свой придружител с тях, докато Metal картодържателите могат да поканят до трима гости. 

Дейвид Евънс, изпълнителен директор в Collinson, каза: "Закъсняващите полети винаги са стресиращи, поради което се обединихме с Revolut, за да осигурим на клиентите предимство, което прави чакането възможно най-приятно. С близо четири милиона закъснели полета в глобален мащаб всяка година е вероятно на всеки да му се наложи да чака на летище. Достъпът до SmartDelay означава, че клиентите на Revolut могат да пътуват спокойно, без да се притесняват, ако полетът им закъснее, защото те ще имат незабавен достъп до глобалната мрежа на Collinson."

Джордж Робсън, отговарящ за Premium и Metal продукти в Revolut, добави: "Пътуването е от съществена важност за нашите потребители. Именно затова се обединихме с Collinson - да направим тези иначе стресови моменти на пътуване по-приятни. Нашите Premium и Metal потребители вече могат да пътуват с комфорта, че са им нужни само няколко секунди в Revolut приложението, за да могат да чакат закъснелия си полет без какъвто и да било стрес. В момента клиентите на Revolut Premium и Metal могат да си купят салонен достъп с намалена цена, така че тази нова функционалност внася допълнителна стойност към Revolut изживяването."

За да се възползват от новата функционалност, клиентите на Revolut Premium и Metal трябва да влязат в приложението и да регистрират данните на полета, който ги очаква. Ако регистрираният полет се забави с повече от 60 минути, потребителите незабавно ще получат безплатен летищен пропуск за дадения салон в Revolut приложението.

за 45%  против 55%  82 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума