навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

УниКредит Булбанк е пазарен лидер в услугите за търговско финансиране в страната

2020-01-09 0

УниКредит Булбанк е пазарен лидер в услугите за търговско финансиране в страната

УниКредит Булбанк е лидер в услугите за търговско финансиране в страната, показват резултатите от последната класация на Euromoney за 2020. Банката е класирана на първо място и в категорията за най-добро обслужване. 

Освен в България, проучването определя УниКредит като пазарен лидер в Централна и Източна Европа, Австрия, Босна и Херцеговина, Чехия, Унгария, Италия, Румъния, Русия, Сърбия и Словакия, Хърватия и Турция. 

Като група УниКредит е обявена за най-добър доставчик в категориите "Услуги", "Консултиране", "Финансиране", "Общо изпълнение" и "Продукти".

В категорията "Най-добро обслужване", УниКредит заема първо място в ЦИЕ, Западна Европа, Австрия, Босна и Херцеговина, България, Чехия, Унгария, Италия, Румъния, Сърбия, Словакия и Хърватия. 

Проучването на Euromoney се провежда за девета поредна година като събира обратна връзка от 7000 корпоративни клиенти, които са определили УниКредит като банка с добра продуктова експертиза, най-добро качество в обслужването на клиенти и добро познаване на европейските пазари. 

 "Поздравления на екипа на корпоративно банкиране на УниКредит Булбанк и специално на колегите от търговско финансиране. За нас наградата е признание, че международното издание и клиентите, които са участвали в проучването определят УниКредит за най-добър доставчик на услуги в областта на търговското финансиране в България и в региона. Това проучване на Euromoney отчита постоянните ни усилия в тези области, докато продължаваме да подкрепяме реалната икономика и изграждаме силни взаимоотношения с клиенти", коментира Ралука Попеску, директор Корпоративно, инвестиционно и частно банкиране в УниКредит Булбанк

 "Горди сме, че Euromoney отново определя УниКредит Булбанк като пазарен лидер в услугите за търговско финансиране в страната. Ние предлагаме пълната гама продукти търговско финансиране с най-високо качество - фокусирайки се върху разработването на иновативни решения, съобразени с нуждите на нашите клиенти. Клиентите са в основата на всичко, което правим и им благодарим за непрекъснатото им партньорство и подкрепа.", допълва Александър Киров, директор на управление Глобални транзакции в УниКредит Булбанк. 

В България УниКредит Булбанк предлага пълната гама продукти търговско финансиране: банкови гаранции, документарни акредитиви и инкасо внос и износ, потвърждение на акредитиви, сконтиране и пост-финансиране.  Тези услуги помагат на клиентите да минимизират търговския риск при сделки, особено при работа с малко познати контрагенти, както и при внос-износ от и към по-рискови дестинации. Когато са подходящо структурирани, продуктите могат да служат и като източник на краткосрочна ликвидност в рамките на търговския цикъл на клиентите.  Клиентите могат да управляват своите сделки и чрез специализиран модул Търговско финансиране в онлайн банкирането Булбанк Онлайн.

за 40%  против 60%  82 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума