навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Създайте най-доброто си произведение досега с новия Nikon D780

2020-01-09 0

Създайте най-доброто си произведение досега с новия Nikon D780

Nikon представя висококачествен DSLR фотоапарат, който удовлетворява всички изисквания на креативните фотографи за пълнокадров апарат. D780 заснема еднакво добре неподвижни изображения и филми.

Nikon D780 разполага с бърза, специализирана система Hybrid-AF за снимане с Live view (преглед в реално време) и бърза, мощна 51-точкова система за АФ с детекция на фазата за снимане с визьор. Когато снимат с Live view (преглед в реално време), фотографите и видеографите се възползват от същата система за АФ, с която разполага известният безогледален фотоапарат Nikon Z 6. Потребителите могат да фокусират изразите на лицето с АФ с детекция на око и да се възползват от АФ при слабо осветяване, което дава възможност за надеждно намиране на обекта до -6 EV надолу. Фотографите, снимащи през визьора, се възползват от водещите характеристики за проследяване и бързото превключване между усъвършенстваните режими за АФ.

Бързите скорости на серии от снимки допълват универсалността на този фотоапарат: до 7 кадъра/сек при снимане с визьор и 12 кадъра/сек в режим "Безшумна фотография" по време на снимане с Live view (преглед в реално време). Други забележителни функции включват светкавичната максимална скорост на затвора от 1/8000 сек, която дава на фотографите възможност да синхронизират със светкавиците Speedlight на Nikon. Или могат да удължат времето до 900 сек, което е идеално за заснемане на драматични светлинни следи и нощни пейзажи.

Потребителите, снимащи филми, ще харесат качеството на видео клиповете, което може да постигнат с D780. Фотоапаратът използва 6K разделителната способност на сензора за изображения, за да създава 4K/UHD видео клипове с ултрависока разделителна способност при 30p/25p/24p с нулев коефициент на изрязване. Видеографите могат да използват също външно записващо устройство за заснемане на богати HLG HDR видео клипове, които могат да се показват директно на съвместим телевизор или дисплей.

Джорди Бринкман (Jordi Brinkman), продуктов мениджър, Nikon Europe, споделя: "Много фотографи обичат DSLR и чакаха модел като D780. Ако сте любител на DSLR и искате да снимате както филми, така и неподвижни изображения, това е идеалното решение. Ако искате да изследвате без огледало, имаме и Z системата за това! Независимо коя система вълнува създателите на изображения, ние се радваме да предложим универсалността, която им позволява да създават без ограничения."

Основните характеристики на Nikon D780 са:

АФ при снимане с визьор. 51-точковата система за АФ с детекция на фазата е чувствителна до долна граница от -3 EV. Получавате водещи възможности за проследяване и бързо превключване между усъвършенстваните режими за АФ.

АФ при снимане с Live view. 273-точковата система Hybrid-AF е чувствителна до долна граница -4 EV или -6 EV в АФ при слабо осветяване. АФ с детекция на око е налично при снимане на неподвижни изображения.

Скорости на серии от снимки до 12 кадъра/сек. Снимайте до 7 кадъра/сек с АФ/АЕ или до 12 кадъра/сек в режим "Безшумно снимане с live view". Потребителите получават изображения с пълна разделителна способност дори когато снимат в RAW.

Оптичен визьор и накланящ се сензорен екран. Оптичният визьор с 0,70-кратно увеличение осигурява широко зрително поле и 100% покритие. Накланящият се LCD дисплей с 2 359 000 точки предлага освобождаване на затвора и АФ с докосване.

Превъзходно качество на изображението. Обективи с байонет F. 24,5-мегапикселов пълнокадров CMOS сензор. Процесор за изображения EXPEED 6. Същият 180 000-пикселов RGB сензор и усъвършенствана система за разпознаване на сцени като при D850.

Ултраширок диапазон на ISO. D780 може да се похвали с по-широк диапазон на ISO от известния D850. Предлаганият диапазон на ISO е от 100 до 51 200 с възможност за разширяване нагоре до 204 800 и надолу до 50.

Филми с пълнокадров DSLR. Снимане на 4K/UHD видео клипове с ултрависока разделителна способност при 30p/25p/24p с нулев коефициент на изрязване. Запис в N-Log или заснемане на богати видео клипове в Hybrid Log Gamma (HLG).

Творческа свобода. Таймлапс филми във фотоапарата. 2-мегапикселови неподвижни изображения със светкавична скорост от 120 кадъра/сек. Меню за дигитализиране във фотоапарата.

Бързо прехвърляне на изображения. Възможностите за високоскоростно предаване на данни на фотоапарата и безжичната свързаност улесняват изпращането на изображения на други места. А SnapBridge позволява на потребителите да споделят JPEG и RAW файлове с всяко смарт устройство.

за 45%  против 55%  82 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума