навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Renault представя новото Clio с първата Infinity стая в България

2019-12-10 0

Renault представя новото Clio с първата Infinity стая в България

Посетителите на "София Ринг Мол" могат да се запознаят с новото Renault Clio, представено по нов и нестандартен за България начин. Уникална огледална стая пренася посетителите в един напълно нов и въздействащ свят, в чийто център е новото Renault Clio.

Съблазнителният дизайн на новото Renault Clio, една от основните отличителни черти на емблематичния модел, е подчертан от впечатляващата Infinity стая, в която образите се умножават, а времето почти спира. Изложеният в иновативното пространство модел е в ново ниво на оборудване R.S. Line, вдъхновено директно от Renault Sport.

По-елегантно и динамично от всеки ъгъл, новото Renault Clio наследява чувствените форми на предходното поколение. Новият модел излъчва изразителност и същевременно запазва елегантния си профил. Отпред, предният капак включва ребра за по-изваяна форма. Радиаторната решетка е по-голяма, а предната броня е по-издадена със силно изразителни централни въздухозаборници, които допринасят за добро охлаждане на двигателя. По отношение на размерите, новото Renault Clio е с 12 мм по-късо (дължина 4 050 мм, широчина 1 798 мм), но по-просторно отвътре. Купето (височина 1 440 мм) е снижено с от 8 мм до 48 мм  в края на спойлера за увеличена аеродинамика и атлетичност. 

Renault Infinity room е разположен на етаж 1 и е с ежедневно работно време от 10 до 22 ч.

за 39%  против 61%  72 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума