навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

80 броя нови Volkswagen Golf Variant на метан бяха доставени на "ОК Супертранс"

2019-12-03 0

80 броя нови Volkswagen Golf Variant на метан бяха доставени на

Бранд мениджърът на Volkswagen леки автомобили към "Порше БГ" г-н Нестор Несторов връчи официално ключовете от първата партида таксиметрови автомобили Volkswagen Golf Variant 1.5 TGI на Изпълнителния директор на "ОК Супертранс" АД г-н Людмил Лазаров.

Софиянци ще продължат да разчитат на висококачествени природосъобразни таксиметрови услуги от "ОК Супертранс" АД. Компанията разширява автопарка си с поредните 80 чисто нови автомобили с марка Volkswagen. Сега от "ОК Супертранс" АД се довериха на еталона Golf. Модификацията Variant Comfortline 1.5 TGI със 130 к.с. е с фабрично оптимизиран за работа на метан двигател. Това гарантира завидна икономичност от 3,6 кг/100 км, както и ниски нива на отделяни вредни емисии – от 99 г/км. Изборът на Golf Variant на метан е още една стъпка за подобряване на качеството на въздуха в столицата и осигуряване на екологичен транспорт. 

За повече удобство, флотата от Golf Variant е оборудвана с автоматична 7-степенна DSG трансмисия. В нивото Comfortline, моделът предлага богато стандартно оборудване и багажно пространство от 424 л до 1439 л. Golf Variant e серийно оборудван с пълен набор въздушни възглавници, множество асистенти за сигурност и интелигентни системи за подпомагане на водача, които гарантират повишен комфорт на шофиране и спомагат за справяне в критични ситуации. Всичко това, заедно с голямото практично вътрешно пространство, осигурява значително удобство и сигурност за пътниците и водача. 

С настоящия проект "ОК Супертранс" АД продължава уверено към своята основна цел - да изведе таксиметровите услуги на ново, още по-високо ниво. "ОК Супертранс" е единственият оторизиран таксиметров превозвач, обслужващ двата терминала на Аерогара София и Централна Автогара-София, където има и собствени офиси.

за 51%  против 49%  186 гласували



Новини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума