навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

D-Link обяви точки за достъп, готови за европейската инициатива WiFi4EU

2019-11-27 0

D-Link обяви точки за достъп, готови за европейската инициатива WiFi4EU

Световният производител на мрежово оборудване D-Link анонсира две нови точки за достъп, съвместими с инициативата WiFi4EU и предназначени за използване в открити и закрити пространства - Wireless AC1200 Wave 2 Dual-Band PoE Access Point (DAP-2662) и Wireless AC1200 Wave 2 Dual-Band Outdoor PoE Access Point (DAP-3666). И двете устройства са специално разработени да осигурят високопроизводителна, безжична свързаност в различни среди, както и скалируемо, гъвкаво и централизирано управление на мрежата.

DAP-2662 предоставя бърз, сигурен и централно управляем двулентов Wi-Fi достъп в помещения на закрито, като например обществени сгради, библиотеки, здравни центрове и музеи. DAP-3666 от своя страна осигурява високоскоростна безжична свързаност в открити пространства, като паркове и площади. Здравината и съвместимостта със стандарта IP68 позволява на устройството за достъп да издържа на тежки метеорологични и други условия на открито, включително прах, пясък, замърсявания и температури от -30 до 60 градуса Целзий.

И двете точки за достъп поддържат стандарта 802.11ac Wave 2, предоставят комбинирани безжични скорости до 1200 Mbps и включват иновативната MU-MIMO технология, което гарантира, че множество устройства могат да имат достъп до високочестотни Wi-Fi сигнали по всяко време. Отговаряйки на техническото изискване за инициативата WiFi4EU, двете точки за достъп поддържат Wi-Fi CERTIFIED Passpoint® и са съвместими с Hotspot 2.0, което позволява свързващите се устройства да намират и достъпват разпознаваеми и одобрени публични Wi-Fi мрежи по един безпроблемен и сигурен начин. В същото време безплатният софтуер за централизирано управление на мрежата Nuclias Connect предоставя единична централизирана точка за управление на всички точки за достъп в една WiFi4EU мрежа.

И двете точки за достъп поддържат най-новия стандарт за удостоверяване WPA3 с цел осигуряване на висока степен на Wi-Fi сигурност. Всяко от двете устройства разполага с широка гама от иновативни функции за защита, гарантиращи, че администраторите могат да конфигурират RADIUS сървъри и да настроят филтриране по MAC-адреси, за да създадат безопасна, надеждна и сигурна мрежова среда.

за 45%  против 55%  271 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума