навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Alcatel 3x - перфектният помощник на достъпна цена

2019-11-13 0

Alcatel 3x  - перфектният помощник на достъпна цена

В днешно време е от изключителна важност да бъдем гъвкави, за да сме в крак със света наоколо. Точно по тази причина Alcatel 3x е вашият перфектен помощник, който предлага множество невероятни функционалности в едно устройство. Преди всичко, той работи впечатляващо бързо, благодарение на процесора Octa-Core, като може да видите и страхотен образ чрез разширения HD+ Super Full View Display и комплект от три камери. Alcatel 3x е достъпно устройство, в което реалистичните картини заемат централно място.

Насладете се на изображения с висока резолюция и уловете всеки детайл и цвят с дисплея на Alcatel 3x. От работата до свободното ви време, на пътешествия и всичко помежду им, 6,52-инчовия Super Full View Display вдъхва живот на екрана ви. Със съотношение на дисплея към корпуса 85%, Alcatel 3x предлага впечатляваща визия.

Можете да запечатате всеки един момент с тройната камера на Alcatel 3x. Независимо дали това ще е мимолетно преживяване или един от житейските ви върхове, трите задни камери с 16MP + 8MP + 5 MP имат разпознаване на сцени с изкуствен интелект, супер широкоъгълни обективи и боке в реално време. С изключителните си фотографски възможности това устройство е идеалното средство, с което да сте сигурни, че ще уловите всички свои приключения в снимки с високо качество.

С впечатляващото си бързодействие Alcatel 3x позволява приложенията да вървят плавно, благодарение на 64GB памет и 4000mAh батерия, които ви дават възможност да работите без презареждане през целия ден.

Alcatel 3x ви позволява да получите повече с помощта на Google Lens и Google Assistant. Със забавните анимирани AR образи "Алкател" демонстрира предимствата на своето гладко 2.5D двустранно стъкло.

за 24%  против 76%  235 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума