навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Лайфстайл

5000 подаръка раздава Sofia Ring Mall за 5-ия си рожден ден

2019-11-12 0

5000 подаръка раздава Sofia Ring Mall за 5-ия си рожден ден

Tози месец Sofia Ring Mall навършва 5 години. Голямото празнуване предстои на 16 ноември, събота, когато търговският център в полите на Витоша е подготвил 5000 страхотни подаръка и безброй приятни изненади за своите гости.

Sofia Ring Mall, който само за пет години успя да се наложи като предпочитана дестинация сред търговските центрове у нас, ще се отблагодари на своите посетители с голямо целодневно празненство. 

Верен на стила си да предоставя незабравими преживявания и изненади, рожденикът няма да очаква, а ще раздава подаръци на своите гости. Първите 5000 от тях, които дойдат в търговския център в полите на Витоша и отправят своите честитки и пожелания на специалната празнична фотостена, ще получат подарък на момента. 

Още в 11:30 на 16 ноември във Fun Ring Park стартира "големия купон на наборите". На него са добре дошли всички деца, родени през 2014, годината на откриването на  мола. 5-годишните приятели и набори на търговския център ще бъдат неговите най-специални гости, за които ще има много игри, забавления, подаръци и празнични изненади!

Кулминация на празненството ще бъде уникалното огнено шоу на артистите  от "Дивинитас", което ще се проведе от 19:00 ч. на амфитеатъра на Sofia Ring Mall.

за 40%  против 60%  128 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума