навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

"Пежо Експерт" се превръща в e-Expert

2019-11-07 0

С Peugeot e-Expert Peugeot продължава да електрифицира своите модели, за да постигне амбицията си за 100% електрифицирана LCV гама до 2021 г.

Две нива на автономност (200 км и 300 км по WLTP) и специални версии - ще можете да изберете своя автомобил без компромис.

Предвид това, че повечето бизнес клиенти шофират по-малко от 300 км на ден, електрическа версия на Peugeot Expert изглежда логична.

Този факт се подсилва от все по-ограничения достъп до градските центрове, като някои градове вече разрешават в тях единствено 100% електрически автомобили.

Наскоро обновен до стандартите Euro 6D с гама все по-адаптирана към специфични начини на ползване, Peugeot Expert вече съществува в 100% електрическа версия и стана Peugeot e-Expert.

Потребителите ще могат да избират между два размера на батерията: 

- 50 kWh, за пробег от 200 километра (WLTP)

- 75 kWh, за пробег от 300 километра (WLTP)

Оставайки верен на концепцията на марката Peugeot, че не е необходимо да се придобива друг автомобил, за да може да се шофира електрически такъв, Peugeot e-Expert запазва стила на версиите с двигател с вътрешно горене и същия товарен капацитет.

Новият Peugeot e-Expert ще бъде лансиран през втората половина на 2020 г. и ще продължи безспорния успех на Peugeot Expert с над 170 000 продадени броя от излизането му на пазара през 2016 г. Той също ще затвърди лидерските позиции на Peugeot в лекотоварния сегмент в Европа и ще добави още един електрифициран модел към гамата на Peugeot, редом с електрическите e-Boxer, e-208, e-2008, 3008 и хибридните 508 Hybrid и Hybrid4.

за 43%  против 57%  157 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума