Спектър Бизнес

Стартира първото в България и на Балканите RetailShow 2019

2019-11-06 0

Стартира първото в България и на Балканите RetailShow 2019

На 6 ноември в Интер Експо Център стартира първото по рода си в България и на Балканите изложение, посветено на ритейл индустрията. RetailShow 2019 събира под един покрив фирмите производители и вносители на оборудване и услуги от сферата на търговията, участници от цял свят, стотици щандове и възможности за делови контакти. 

Професионалистите от няколко индустрии си дават среща в шест изложбени зали на Интер Експо Център от 6 до 9 ноември, за да покажат най-доброто и да предложат качествени продукти и услуги на клиентите и бъдещите си бизнес партньори.

Утвърдените български компании ZIT и технологичният й партньор I-CASH ще покажат поредните си иновации - най-доброто облачно СУПТО /софтуер за управление на продажбите/ на I-CASH, в комбинация с утвърдилите се на пазара касови апарати ZIT.

Сред големите хитове на RetailShow се очертава най-използвания облачен СУПТО I-CASH, подходящ за най-различни обекти: ресторанти, магазини, фирми за услуги, складове на едро, онлайн магазин с електронна касова бележка.

Посетителите на щанд A14 в зала 4 на Интер Експо Център имат ексклузивната възможност да закупят облачен софтуер с план "I-CASH Старт" за 18 месеца и да получат безплатен касов апарат ZIT B30. Всеки лично може да се убеди в отличната съвместимост на двата продукта, като направи експеримента да поръча продукт от демонстрационния онлайн магазин и да получи електронна касова бележка директно на своя имейл. 

за 39%  против 61%  70 гласували


Още от Бизнес


Новини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форумаA PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: open(/var/lib/php/session/sess_jfv9o0im7ttve1grvg02tjgoo6, O_RDWR) failed: No space left on device (28)

Filename: Unknown

Line Number: 0

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/session)

Filename: Unknown

Line Number: 0