навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

MMD пуска монитора Philips 346B1C с USB-C Dock

2019-10-17 0

MMD пуска монитора Philips 346B1C с USB-C Dock

MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, обяви пускането на модела Philips 346B1C - 34'' извит UltraWide VA LCD монитор с USB-C.

Philips 346B1C е снабден с множество високопроизводителни технологии, проектирани да предлагат на потребителите изключително зрително преживяване. CrystalClear изображенията с UltraWide QHD 3440 x 1440 резолюция оживяват на екрана, а луксозният широк формат 21:9 предлага неограничени възможности, включително сравняване на изображения и документи един до друг, преглед на големи таблици и работа с много детайли в CAD-CAM приложения. Функцията за разделяне на екрана и опцията за работа с няколко устройства посредством технологията MultiView позволяват на потребителите да работят едновременно с няколко източника като лаптоп и PC. Вграденият MultiClient KVM превключвател им дава възможност да управляват два отделни компютъра само с един набор от монитор, клавиатура и мишка. На тези, които обичат да съчетават работата с удоволствието, този монитор предлага Adaptive-Sync технология за гладко опресняване, светкавично време за реакция и плавна игра.

Дисплеят на Philips 346B1C включва вградена USB-C докинг станция със захранване, която дава на потребителите цял набор от удобни функции като лесно присъединяване с един кабел и възможност за свързване с преносим компютър за прехвърляне на видео с висока резолюция, и високоскоростен трансфер на данни, докато ноутбукът се зарежда. 

Технологията Flicker-free и LowBlue режимът позволяват по-добро визуализиране, а EasyRead осигурява приятен изглед при четене като от книга. Въртящата се на 180°, накланяща се стойка, която може да се регулира по височина, разполага с VESA отвори за монтаж и гарантира оптимален ергономичен комфорт. Вграденият Power Sensor засича присъствието на потребителя и настройва консумацията на енергия, която може да намалее до 80%. Мониторът е без живак, олово, отговаря на стандартите EnergyStar 7.0, RoHS и TCO, освен това е опакован в 100% рециклируем материал.

Philips 346B1C е един истински първенец по производителност и ще бъде наличен през ноември 2019 г. на препоръчителна цена от 1169 лв. с ДДС.

за 42%  против 58%  85 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума