навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Jaguar Land Rover с две премиери на Автосалон София 2019

2019-10-11 0

Jaguar Land Rover с две премиери на Автосалон София 2019

Последното попълнение към семейството на британската марка Jaguar е новият ХE, който е един изключителен спортен седан. Новото XE притежава стил и присъствие, които го отличават от всеки друг автомобил в неговия клас. Обновеният дизайн придава на XE по-динамична и спортна позиция. XE изглежда по-широк и по-нисък от преди, с по-големи предни отвори и смели мускулести форми, които намекват за усъвършенстваната аеродинамика. 

Новият Jaguar I PACE е съчетание от динамика на спортен автомобил, нулеви емисии, изключителен финес и истинска SUV практичност. Първият електрически SUV автомобил на Jaguar спечели повече от 70 престижни международни награди, сред които са: "Световен и Европейски Автомобил на 2019г., "Най-екологичен автомобил за 2019", "Най-добър дизайн в света за 2019".

Jaguar I-PACE дори грабна най-значимите призове на немска земя, а именно "Автомобил на годината в Германия", "Най-добро електрическо задвижване" и "Най-добър нов мотор". 

Jaguar F-PACE е мощен и луксозен SUV автомобил, който комбинира максимално въодушевление от шофирането и икономичност. Технологически усъвършенстван до самата си същност, F-PACE се грижи за вашата безопасност, свързаност и забавление. Той притежава възможности за всякаква пътна настилка и капацитета за шофиране всеки ден.

Jaguar E-PACE е уникално съчетание от впечатляващ дизайн и динамика в управлението. Грабващият погледа дизайн на E-PACE е подчертан от елегантни LED светлини, които му придават зашеметяващо присъствие на пътя. Никога досега не е имало компактен SUV автомобил, подобен на E-PACE. Съчетание от ДНК на спортен автомобил, практичен дизайн и усъвършенствани технологии.

На Автосалон София 2019 Land Rover повдига леко завесата и над новия Defender, който украсява визията на щанда.

Премиера на Автосалона прави изцяло новото Discovery Sport, което съчетава легендарната проходимост на Land Rover с уверено присъствие в градската джунгла. Единственият компактен премиум SUV автомобил, който разполага с 5 + 2 места. 

Акцентът на Автомобилния салон през 2019 е новият Range Rover Evoque, най-успешният модел в историята на марката Land Rover. Evoque може да се гордее с близо един милион продажби в световен мащаб. Проектиран да съчетава изкусно градския живот с бягството сред природата, новият Range Rover Evoque надгражда устойчивия лукс и привлекателност на оригинала с прецизно усъвършенстване на моментално разпознаваемия му силует.

С 575 к.с., предоставени от модерния двигател V8 с компресор суперчарджър, новият Range Rover Sport SVR е най-бързият Land Rover досега, с максимална скорост 280 км/ч и може да ускорява от 0  до 100 км/ч за 4,5 секунди. Новият мощен SUV съдържа смели промени в дизайна и разширено използване на олекотени материали за подобряване на динамиката, управлението и пъргавината. 

Range Rover Autobiography е образец на дизайна, майсторската изработка и проходимостта на Range Rover. Той притежава съблазнителна каросерия с луксозно купе от следващо поколение и несравнимата проходимост върху всякакъв терен, очаквана от Range Rover. Красиви пропорции и мощна стойка дават на Autobiography неповторимо присъствие на пътя.

за 41%  против 59%  85 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума