навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Лайфстайл

Renault става официален превозвач на международния фестивал за съвременен танц One Dance Week

2019-09-19 0

Renault става официален превозвач на международния фестивал за съвременен танц One Dance Week

От години марката Renault е силно ангажирана с развитието на изкуството и културния живот, както във Франция, така и в цяла Европа. Във Франция Renault е част от редица културни партньорства, включително филмовия фестивал в Кан, филмовия фестивал в Довил и наградите за кино "Сезар". 

От 20 септември до 19 октомври Renault ще подкрепи най-голямото събитие в областта на изпълнителските изкуства в България - международният фестивал за съвременен танц и пърформанс One Dance Week. Марката ще бъде официален превозвач на събитието и ще се погрижи за транспорта на специалните гости с помощта на Renault Talisman, флагманът на гамата леки автомобили, и Renault Trafic, емблематичен модел от семейството на лекотоварните автомобили. Към автопарка ще се включи и електромобилът Renault Zoe, който ще извършва трансфери с нулеви вредни емисии. Партньорството с One Dance Week е част от политиката на Renault за подкрепа на изкуството в България. 

Със своите 22 спектакъла от 14 държави, 12-тото издание на фестивала за съвременен танц One Dance Week се очаква да бъде едно от най-мащабните културни събития на годината и акцент в програмата на Пловдив - Европейска столица на културата 2019.

за 53%  против 47%  163 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума