навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Председателят на "АИКБ" Васил Велев награди седемте най-добри работодатели на Career Show 2019

2019-09-11 0

Председателят на

Председателят на Управителния съвет на "Асоциация на индустриалния капитал в България" (АИКБ) Васил Велев награди петте най-добри работодатели по време на тазгодишното кариерно експо Career Show 2019. С призове бяха отличени "ЕйчПи Инк България" в категорията "Информационни технологии", "Райфайзенбанк" (България) в категория "Банкиране", AIG София в категорията "Аутсорсинг", "Кауфланд" в категорията "FMCG" и за най-добра HR фирма наградата беше връчена на Talent Group. "АИКБ" е официален партньор на най-голямото кариерно изложение в България, което тази година събра близо 130 от най-големите работодатели и над 2000 висококвалифицирани кандидати за работа.

Целта на националните награди за най-добър работодател Career Show Awards е да представи най-добрите примери от работодателската практика в България, както и да покаже потенциала на страната по отношение на кариерното развитие. Експертното жури, част от което бе и председателят на "АИКБ" Васил Велев, оцени номинираните компании в общо двадесет категории, разделени в три групи – "Най-добър работодател", "Ангажираност и иновации" и "Здраве и екология".

"През последните години сред основните задачи и цели на "АИКБ" е насърчаването на заетостта и намаляването на недостига на квалифицирани кадри за българския бизнес. Чрез подкрепата си при реализирането на Career Show 2019 асоциацията, като най-представителна работодателска организация, увеличава шанса на повече квалифицирани кадри да направят крачка към развитието си. Събитието показа, че България има ресурс на квалифицирана работна ръка, успешни бизнеси и платформа, която да ги свърже", посочи Васил Велев по време на церемонията по награждаването.

По време на кариерното експо бяха дискутирани възможностите за развитие на кариера в България, влиянието на дигитализация и глобалните услуги върху трудовия пазар, личностното развитие и др. Събитието се проведе под патронажа на Министерство на икономиката.

за 51%  против 49%  216 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума