навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Нова структура в "Рено Нисан България"

2019-09-10 0

Нова структура в

Емил Гърнев става генерален мениджър за марките Renault и Dacia в България. Той ще отговаря пред Хаким Бутера, който запазва позицията си на генерален мениджър на клъстър Югоизточна Европа.

Емил Гърнев е част от "Рено Нисан България" от 2008 г., когато е назначен за мениджър "Продажби и дилърска мрежа" за марките Renault и Dacia. През 2017 г. започва да отговаря и за следпродажбеното обслужване. Емил има над 15 години опит в автомобилния бизнес - през 2001 г. става мениджър продажби в Unitrade-X, официален вносител на марката Volkswagen по това време, а от 2006 г. заема същата позиция в Scania България. Завършил е електроника в Техническия университет в София.

"Една година след създаването на клъстър Югоизточна Европа забелязваме осезаема промяна в процесите и служителите на компанията благодарение на синергиите, които изградихме между България, Румъния и Молдова. Създаването на новите позиция и структура е изключително стратегически ход за "Рено Нисан България". По този начин ще имаме възможността да се възползваме от максимална гъвкавост при взимане на решения, докато продължаваме да постигаме успешни резултати в рамките на устойчивия модел на клъстъра. Изправени пред година, изпълнена с вълнуващи премиери, вярваме, че новата структура ще допринесе за запазване на лидерската ни позиция на пазара на нови автомобили в България.", заяви Емил Гърнев.

за 45%  против 55%  201 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 

rss
Посети форума