навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

TP-Link пуска нови продукти от гамата Whole Home Mesh на IFA 2019

2019-09-09 0

TP-Link пуска нови продукти от гамата Whole Home Mesh на IFA 2019

TP-Link, водещ световен доставчик на мрежови продукти за крайни потребители и бизнес клиенти, представя на изложението IFA в Берлин иновативни нови продукти, които допълват гамата Whole Home Mesh

Един от моделите, с който TP-Link разширява гамата Whole Home Mesh е Deco X60, съвместим с новия стандарт Wi-Fi 6. На изложението IFA, компанията ще представи и Deco X20, както и Deco P9, нова mesh Wi-Fi powerline система. Това са нови и ефективни решения за осъществяване на прехода към света на Mesh мрежите.

Използвайки революционната комбинация от OFDMA и MU-MIMO технологии, продуктите от серията Deco X изграждат по-ефективна мрежа, която увеличава до четири пъти производителността на места, където са свързани много устройства. Устройствата Deco X60 и Deco X20 са тествани за свързване до 150 устройства, без да намаляват производителността. Скоростта на Deco X60 достига 3Gbps и е идеална за задачи, които изискват широколентова връзка, като онлайн видео игри или HD стрийминг. Deco X20 е проектиран като Deco X20 mesh Wi-Fi 6 entry level устройство, но достига скорост до 1,8 Gbps. 

Тези системи са оборудвани с технология BSS Coloring, която открива и маркира пакетите с данни в съседни мрежи, като избягва ненужни забавяния и минимизира смущения в близките Wi-Fi мрежи. С по-силен сигнал, подсилен от технологията BSS Coloring, както и технологията Beamforming, устройствата Deco X работят заедно за осигуряване на Wi-Fi покритие в целия дом, и за елиминиране на области с намален или никакъв сигнал. 

Mesh системите Deco Wi-Fi 6 гарантират сигурността на вашата лична Wi-Fi мрежа. Благодарение на усъвършенствания метод за криптиране, WPA3 и TP-Link HomeCareTM, предлагани от Trend MicroTM, устройствата от серията Deco X са сред най-безопасните Wi-Fi mesh продукти на пазара, осигурявайки мрежа, с която цялото семейство може да работи безопасно. Технологията TP-Link HomeCareTM се предлага с антивирус, опция за напреднал родителски контрол IP QoS възможности, като по този начин помага за защита на личните данни и IoT устройствата от злоупотреби и атаки от хакери. Базата данни се актуализира автоматично, така че мрежата да остане защитена дори от най-новите виртуални заплахи. 

Deco P9

Този Deco модел съчетава усъвършенстваната технология на напреднала mesh система с функционалността на powerline и позволява пренос на данни през кабелите на локалната електрическа мрежа в дома. Това означава, че Wi-Fi сигналът може да бъде транспортиран до отдалечени места, преодолявайки преградата от дебели стени или плътни тавани. В сравнение с моделът Deco P7, P9 има модерен, цилиндричен дизайн, който пасва на интериора във всеки дом. Потребителите могат да използват двата гигабитови порта, инсталирани на всяко устройство, ако предпочитат да свържат своя телевизор, джаджа или компютър към кабелната мрежа. 

Wi-Fi 6: Повече скорост, по-голямо покритие и подобрена стабилност

Съвременната електроника не може да се справи без постоянна Wi-Fi връзка. Дигиталното устройство не улавя сигнала, гласовият асистент не реагира на командите, а таблетът е практически безполезен, без да е свързан към Интернет. Фактът, че все повече джаджи трябва да бъдат свързани към домашната мрежа, означава, че традиционните рутери трудно могат да се справят с тази ситуация. Решението са новите технологии като Mesh WLAN и Wi-Fi 6. 

TP-Link разполага с богато портфолио от съвместими с Wi-Fi 6 продукти, като усилвателят на сигнал Wi-Fi RE505X, адаптерът Archer TX3000E PCle Wi-Fi 6 и Wi-Fi рутерът Archer AX50

Wi-Fi рутерът Archer AX50

С помощта на Archer AX50 потребителите могат да изведат домашната си мрежа на следващото ниво. Този Wi-Fi 6 рутер работи с безпрецедентни скорости, има достатъчно капацитет за захранване на нарастващия брой свързани устройства и предлага интернет връзка за най-взискателните мрежи с подобрена стабилност и голямо покритие.

Рутерът Wi-Fi 6 работи с две честотни ленти, като тази от 2.4 GHz осигурява 574 Mbps, а тази от 5 GHz до 2402 Mbps. Разполага с мощен двуядрен процесор Intel.

Адаптер Archer TX3000E PCle 

За да се възползват максимално от новия Wi-Fi стандарт, свързаните терминали също трябва да са съвместими с Wi-Fi 6. За PC, TP-Link предлага адаптера PCle TX3000E, който достига скорост на предаване до 2.402 Mbps в честотната лента от 5GHz и 574 Mbps, в тази от 2,4 GHz, през двете външни антени. Това позволява на потребителите да теглят видеоклипове с HD качество само за няколко секунди или да възпроизвеждат няколко видеоклипа на живо, при това едновременно. Адаптерът е инсталиран чрез PCI Express и също така поддържа новият стандарт за криптиране WPA3.

Усилвател на сигнала RE505X 

Въпреки че покритието на Wi-Fi 6 е значително, не във всеки ъгъл на дома може да се осигури безпрепятсвена честотна лента. За тези ситуации TP-Link предлага рашилителят на обхват RE505X, който повтаря Wi-Fi сигналът към отдалечени райони с безпрецедентна скорост от 1,5 Gbps. RE505X е съвместим с продуктите на OneMesh за по-нататъшно надграждане, така че ако потребителят се нуждае от промяна, няма пречка да го трансформира в mesh система.

за 53%  против 47%  58 гласували


Lex.bg прекратява услугата
електронна поща

Новини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума