навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Новият Land Rover Defender тръгва от центъра на света

2019-08-30 0

Новият Land Rover Defender тръгва от центъра на света

Land Rover дава възможност на феновете си да видят за първи път новия Defender още преди световната му премиера на автомобилния салон във Франкфурт на 10-ти септември. Пътешествието към официалното представянето на най-способния и здрав 4х4 от Land Rover стартира в една от най-тръднодостъпните точки на земята, между високите 300-метрови каньони в долината на замъците в Казахстан. 

С помощта на пионерски иновации, вече деситилетия наред Land Rover печели специално място в сърцата на изследователи, хуманитарни организации и приключенски семейства по света.  Доказал се на най-трудоемките терени по света, новият Defender е единствения модел, който може да допълни династията на Land Rover с недосегаемия лукс в семейството на Range Rover и безкрайните възможности на функционалната серия Discovery.  

Създаден с уважение към оригинала и желание да бъде най-проходимият 4х4, новият Defender предоставя ненадминати способности, непоклатими здравина и качество, както и подобрена технология за офроуд. Новият Defender ще е символът на свободата и приключенията през 21-ви век, като в същото време остава верен на традицията и 71-годишното наследство на Land Rover

Всички, които нямат възможност да посетят автомобилния салон във Франкфурт, могат да гледат излъчване на живо от официалното представяне на новия Defender в 10:50 сутринта българско време. Последвайте Land Rover Bulgaria във Facebook или Instagram, за да разберете повече.

за 53%  против 47%  118 гласували


Lex.bg прекратява услугата
електронна поща

Новини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума