навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Новото Renault Megane R.S. Trophy-R поставя нов рекорд

2019-07-26 0

Новото Renault Megane R.S. Trophy-R поставя нов рекорд

Новото Renault Megane R.S. Trophy-R поставя нов рекорд от 2'48''338 в категорията на автомобилите с предно предаване (повече от 5 секунди по-добър от предишния рекорд) на емблематичната писта Спа-Франкоршан в рамките на събитието R.S. Days. Рекордът беше излъчен на живо в социалните мрежи на Renault Sport, при откриването на петия кръг на Formula Renault Eurocup.

Новото поколение Megane R.S. Trophy-R дължи своята производителност на двигател с мощност от 300 к.с..

Megane R.S. Trophy-R е разработен като състезателен автомобил за кратко време от малък специализиран екип, който се фокусира върху три аспекта: максимално намаляване на теглото (до 130 кг в сравнение с Megane RS Trophy), преработена аеродинамика и нови настройки на шасито.

Събитието R.S. Days се проведе по време на състезанието Formula Renault Eurocup. Посетителите имаха възможността да се запознаят с настоящи и исторически Renault Sport модели, както и да проведат ексклузивни срещи с експерти и пилоти от различни шампионати. Серията събития за клиенти перфектно допълват състезателните уикенди и предават посланието "от пистата до пътя". Собствениците на R.S. моделите имаха възможността да шофират по пистата между две тестови сесии и да се срещнат с Лоран Хургон. 

Renault Megane R.S. Trophy-R ще бъде лансирано като ексклузивна лимитирана серия от няколкостотин автомобила. Във Франция цената за модела ще започва от 55 000 евро. 

Пилотите от отбора на Renault във Формула 1 – Даниел Рикардо и Нико Хюлкенберг ще представят Renault Megane R.S. Trophy-R на 24 май в рамките на Гран При на Монако.

за 49%  против 51%  173 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума