навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Huawei заема 61 място в класацията Fortune 500

2019-07-24 0

Huawei заема 61 място в класацията Fortune 500

Huawei заема 61-во място в тазгодишната класация на Fortune, събираща на едно място 500-те на най-успешните компании в света на база на приходи и печалба.  Компанията се изкачва с 11 позиции спрямо миналата година, и с впечатляващите 68 спрямо 2017 г.

Годишната класация Fortune 500 се прави на база приходите и печалбата на компаниите, както и на тяхната големина. Така Fortune 500 се наложи като мерило за успеха на една компания, нейното устойчиво развитие, големина, присъствие на международния пазар и роля в глобалната икономика.

Издигането на Huawei в класацията е на база на увеличение от 22% на приходите и  27.5% по-голяма годишна печалба. Силата на компанията обаче е базирана и на други фактори.

"Нашето изкачване в класацията Fortune 500 е ново доказателство за успеха на компанията ни през 2019 г. В центъра на нашите постижения са целите, които сме си поставили – да направим най-новите технологии достъпни за нашите клиенти и да продължим да се фокусираме върху инвестициите в развойна дейност. Това ни позволи да постигнем този голям успех.", споделя изпълнителният директор на Huawei Ричард Ю

По-рано тази година Huawei зае 47-мо място в класацията BrandZ за най-ценни глобални брандове, благодарение на иновациите в смартфоните от серията HUAWEI P30, както и невероятните технологични решения при разработката HUAWEI Mate X и дългоочаквания Mate 20 X (5G).

за 49%  против 51%  329 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума