навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Huawei спечели награда за "Най-добър смартфон" на European Hardware Awards 2019

2019-06-28 0

Huawei спечели награда за

Huawei P30 Pro бе избран за най-добър смартфон на 2019 от Европейската хардуерна асоциация. Флагманът на Huawei бе класиран на челната позиция в категория "Най-добър смартфон" на тазгодишните награди на асоциацията.

В хода на тазгодишните награди над 100 опитни редактори на водещи технологични медии от цяла Европа тестваха, номинираха и след това гласуваха за най-добрите устройства на пазара.

Техният избраник за "Най-добър смартфон" за 2019 е Huawei P30 Pro, а миналогодишният победител в категорията бе неговият предшественик Huawei P20 Pro.

Huawei P30 Pro получи огромното признание благодарение на множеството си технологични иновации, сред които SuperSpectrum сензора на камерата, висококачествените SuperZoom обектив и новата ToF (Time of Flight) камера, придружени с множество подобрени оптични и AI технологии за стабилизиране на изображението.

Редакторите, участващи в избора на най-добрите устройства на тазгодишните награди, са публикували общо над 250 000 хиляди статии на технологична тематика през последните над 10 години. Техните огромни познания и опит правят наградите на Европейската хардуерна асоциация едни от най-престижните и най-значимите по отношение на отличаването на най-добрите устройства на глобалния технологичен пазар.

Представители на асоциацията коментираха избора на Huawei P30 Pro по следния начин:

"Изказваме най-искрени поздравления на Huawei по случай тяхната поредна победа в категорията „Най-добър смартфон“ на наградите на Европейската хардуерна асоциация. Напълно заслуженият успех на P30 Pro затвърждава неговата позиция като най-добрия смартфон на пазара и устройство, задаващо нови стандарти в индустрията".

за 47%  против 53%  58 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума