навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Новият SUV Peugeot 2008 е на пазара

2019-06-21 0

Новият SUV Peugeot 2008 е на пазара

За всички онези, които са готови да дадат нов смисъл на автомобилния свят Peugeot представя новия SUV 2008.

Като поддръжник на визията на Peugeot за едно вълнуващо бъдеще, той е модерна интерпретация на инстинктивното изживяване зад волана.

Истински SUV, той изненадва с мощен и отличителен стил.

Свръхтехнологичен, автомобилът използва новото поколение на обгръщащия Peugeot i- Cockpit® 3D, с оборудване и системи в помощ на водача, проектирани според най-доброто ноу-хау, което Peugeot може да предложи.

Мултиенергиен, той предлага свобода на избор между 3 типа двигатели: електрически, бензинов и дизелов – всички предлагащи стимулиращи и силни усещания.

С мощен и отличителен стил, новият 2008 Peugeot SUV е обект на желание. Той постига амбицията да отгърне нова забележителна страница в историята на SUV автомобилите на Peugeot и е напълно в съвременната стилистика на марката, като същевременно разкрива своя собствена индивидуалност.

Балансираните линии и общите пропорции са на SUV модел с вертикално предно стъкло, което прави предния капак по-хоризонтален и създава силна каросерия. Автомобилът е идеално балансиран, силен и уверен.

Със задължителните елементи и със своя собствена идентичност, предната част съдържа гордо разположена, вертикална решетка (в цвета на каросерията при електрическите версии), оформен преден капак и LED дневни светлини, които избледняват под предните фарове, за да се появят отново отдолу.

Дръзкият профил веднага улавя погледа с различни триъгълни линии. Резултатът е жизнен, отсечен стил, представляващ истински технологичен подвиг във формоването на елементите: никога страничната част на автомобила не е притежавала толкова обем! Тези линии свършват при задната врата и постигат обща хомогенност.

Стилът е солиден, още повече с големите колела (690 mm), които идеално изпълват арките. 18-инчовите джанти имат добавени вложки, които носят две предимства: по-лесна персонализация и значително намаляване на масата: 4 кг за всички колела.

Освен обичайните цветове се предлагат впечатляващи и отличителни екстериорни нюанси, за да добавят още повече цвят към стила:

- Elixir Red, с оцветен лак, за да подчертае дълбочината и цвета на нюанса,
- Vertigo Blue, три слоя за супер ярко покритие,
- Fusion Orange, нов цвят металик, ексклузивен за новия SUV Peugeot 2008.

Peugeot i-Cockpit® продължава да се базира на същите основни принципи и предлага безупречна ергономичност за събуждане на всички сетива:

• компактен волан за по-добро управление,
• голям HD сензорен екран,
• и сега иновативно 3D бордно табло на нивото на очите,

Любим на нашите клиенти и присъстващ в 5 милиона автомобила Peugeot по света, той е изцяло нова интерпретация, която сега оборудва Peugeot 2008 SUV.

Базиран на новата ефективна модулна платформа CMP (Common Modular Platform), новият SUV Peugeot 2008 е мултиенергиен автомобил. Той предлага свободата на избор на типа задвижване според нуждите и начина на използване: 100% електрически, бензинов или дизелов.

За шофиране по собствен избор той предлага селектор за режима на шофиране според версията: "Eco", "Normal" и "Sport".

За още по-далечни пътувания опционалният Grip Control ще бъде свързан с функцията Помощ при движение по наклон (HADC), за да контролира идеално и безопасно автомобила и неговата траектория по стръмни склонове.

Икономичността беше основата в разработването и всички двигатели получават управляеми отвори за входящ въздух, джанти с насочен въздушен поток и дори аеродинамична долна част на каросерията – всичко с цел контролиран въздушен поток и съответно оптимизиран коефициент на въздушно съпротивление.

Гамата е налична с 4 нива на оборудване: Active, Allure, GT Line и GT, всички със 100% електрическа, бензинова или дизелова версия.

"Лично аз бях запленен и изненадан от динамичния външен вид и усещане на нашия нов SUV Peugeot 2008. Той е просто екзалтиращ!

Това е невероятно усещане за свобода и изживяване зад волана в стил Peugeot. Той кореспондира с нашата вълнуваща визия за бъдещето.

Бензинов, дизелов или 100% електрически, от вас зависи да изберете своето "щастие" според своите нужди!

Новият SUV Peugeot 2008 ви придружава всеки ден с изобилие от технологии и набор от услуги, които улесняват живота ви.

Оценете го и преди всичко му се насладете!"
Жан-Филип Импарато, Изпълнителен директор за марката Peugeot

за 53%  против 47%  113 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума