навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Новият Peugeot 508 SW вече е в България

2019-06-17 0

Новият Peugeot 508 SW вече е в България

След успешния старт на новия седан Peugeot 508, носител на наградата "Кола на годината" в България, Peugeot лансира SW версията.

Новият Peugeot 508 SW пренаписва всички елементи на дизайна в силно конкурентния пазар на комби моделите от сегмент D, черпейки вдъхновение от моделите "шутинг брейк". Дизайнът на новия Peugeot 508 SW е впечатляващ със снижения спортен силует на модела и вратите без рамки. Той представлява перфектно съчетание на спортна елегантност и практичност, осигурявайки щедро пространство за пътниците и голям, леснодостъпен багажник.

Заложена дълбоко в ДНК-то на марката, отличната ходова част на новия Peugeot 508 SW съчетава забележително пътно поведение и перфектен контрол върху движенията на каросерията. 

Новият Peugeot 508 SW е оборудван с най-новото поколение Peugeot i-Cockpit за високотехнологично, привлекателно и елегантно преживяване. Той притежава най-новото поколение системи в помощ на водача в съответствие с новите изисквания на EuroNCAP. В зависимост от версията оборудването включва инфрачервената система Night Vision - Нощно виждане (уникална в сегмента) и адаптивен автопилот в комбинация с асистент за придържане в лентата – истинска стъпка в посока автономно шофиране.

Новият Peugeot 508 SW се задвижва от новото поколение двигатели PureTech и BlueHDi (широко оборудвани с технология SCR):

Две бензинови версии с 1,6-литровия двигател PureTech:

- PureTech 180 S&S EAT8,
- PureTech 225 S&S EAT8.

Четири дизелови версии с 1,5-литровия и 2,0-литровия двигатели BlueHDi:

- BlueHDi 130 S&S с 6-степенна механична скоростна кутия,
- BlueHDi 130 S&S EAT8,
- BlueHDi 160 S&S EAT8,
- BlueHDi 180 S&S EAT8.

Всички тези двигатели вече отговарят на стандарта Euro6.d-temp, който предхожда изискванията на стандарта Euro6.d, влизащ в сила от януари 2020, и особено на изискванията за емисиите на азотни оксиди. CO2 емисиите са най-добрите в своя клас и са съобразени с новите технически системи на процедурата WLTP, която търси съответствие между одобрените нива на разход на гориво и нивата при употреба в реални условия.

Новият Peugeot 508 SW се предлага в България на цени от 55 546 лева.

за 46%  против 54%  85 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума