навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

BlackBerry KEY2 вече достъпен в България

2019-06-17 0

BlackBerry KEY2 вече достъпен в България

Последният модел смартфон BlackBerry идва в България. От 7ми юни, найновият BlackBerry® KEY2 е достъпен в мрежата на A1. Отличаващ се с известната BlackBerry клавиатура с копчета и зареден с най-добрите подобрения в сигурността и поверителността на BlackBerry Limited, този изцяло нов смартфон съдържа редица функции, които са първи за всеки BlackBerry телефон. Работейки с новата операционна система Android ™ 8.1 Oreo, BlackBerry KEY2 е първият BlackBerry смартфон с двойна задна камера. С него представяме също и Speed Key, универсален шорткът бутон, който позволява незабавен достъп до приложенията, контактите и функциите, които използвате най-често от всяко положение на вашето устройство.

"Въпреки че има много телефони, от които потребителите могат да избират, повечето предлагат доста сходни изживявания и не се различават много един от друг" каза Франсоа Махиу, Глобален Управляващ Директор на BlackBerry Mobile, бизнес звено в рамките на TCL Communication. "С въвеждането на BlackBerry KEY2 създадохме различен смартфон, който притежава всички функции, които са направили BlackBerry смартфоните толкова емблематични, като въвежда нови, които не само правят това едно от най-добрите устройства за сигурност и поверителност, но и най-напредналия смартфон BlackBerry някога."

"BlackBerry телефоните са най-сигурните смартфони с Android в света. Проектирани са изцяло, за да са надеждни и сме горди да си партнираме с TCL Communication за пускането на техения изцяло нов BlackBerry KEY2," каза Алекс Търбър, SVP и GM Мобилни решения в BlackBerry. "От десетилетия BlackBerry затвърждава и усъвършенства нашия подход към сигурността на мобилните устройства и се радваме, че този нов смартфон е достъпен за нашите фенове по целия свят."

за 53%  против 47%  118 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума