навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Huawei P30 Pro в цвят Amber Sunrise вече е в България

2019-06-14 0

Huawei P30 Pro в цвят Amber Sunrise вече е в България

Huawei излиза на българския пазар и с дългоочаквания цвят Amber Sunrise на най-новия си флагмански модел P30 Pro, който за последните два месеца промени представите за възможностите на мобилната фотография и видеография. Освен с безспорните иновации на камерите, разработени съвместно с Leica, серията P винаги е била и символ на модерен дизайн, а с последните си две поколения наложи градиентния подход в бранша. Най-новото му превъплъщение идва у нас с цвета Amber Sunrise, ексклузивно за версията с 256GB вътрешна памет. 

Дизайнът на цялата серия P30 следва философията на срещата на субективните човешки сетива с необозримата красота на природните феномени. Огромното разнообразие на постоянно променящи се цветове и форми на света около нас се отразява в нашия вътрешен свят от сложни и по своему цветни емоции. Серията е в унисон с думите на архитекта Франк Лойд Райт "Изкуството е откриване и развитие на базовите природни принципи в красива форма, която човекът може да използва". 

Цветът Breathing Crystal отразява колорита на безкрайните кристални езера, цветовете Black и Aurora са вдъхновени от непрогледната нощ и красотата на Северното сияние, а най-новият цвят Amber Sunrise е вдъхновен от топлите и обгръщащи цветове на кехлибарено лятно небе по време на изгрев. От тази серия знакови градиенти, именно Amber Sunrise се оказва най-труден за пресъздаване. Улавянето на красотата на изгрева в корпуса на топ смартфон, отнема повече от шест месеца.

Резултатът вече е наличен в България, първо в магазините на Vivacom.

за 52%  против 48%  89 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума