навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

София Франс Ауто ще представи лекотоварните гами на Peugeot, Isuzu и Piaggio commercial vehicles на Truck expo 2019

2019-06-06 0

София Франс Ауто ще представи лекотоварните гами на Peugeot, Isuzu и Piaggio commercial vehicles на Truck expo 2019

По време на изложението Truck Expo 2019 (6-8 юни на летище Лесново) Peugeot ще включи най-доброто от лекотоварната си гама - ммеждународния ван на годината – новият Peugeot Partner, както и електрическия Peugeot Partner Electric, Rifter MPV, Boxer и Expert.

Новият Peugeot Partner е носител на наградата Международен ван на годината 2019. Той се отличава с ексклузивния Peugeot i-Cockpit®, предлагащ ново изживяване при шофиране. Индикаторът за претоварване за безопасно товарене и пространственият заден изглед, който осигурява изглед от камерата към зоните без видимост са иновациите в модела. Той може да разчита на високи технологии и функции за безопасност, две дължини на каросерията (4,40 м и 4,75 м), широка гама двигатели и оборудване, предназначени да улеснят живота на неговите потребители.

Peugeot Partner Electric обединява предимствата на компактния ван и удоволствието от шофирането на електрически автомобил. Автономният му пробег е до 170 км в зависимост от вида употреба (градска / извънградска) и допълнителните консуматори (отопление и климатик). Partner Electric може да се зарежда у дома, на работното място и на обществени паркинги и отговаря на потребностите на повечето европейски водачи, които шофират средно по-малко от 60 км на ден.  

Peugeot Boxer предлага най-добрата вътрешна широчина в сегмента, както и богат избор на версии в своята Гама 400: тя се отличава с усилена ходова част и обединява версии с технически допустима максимална маса: 435 (3,5 т) и 440 (4,0 т).

Peugeot Expert обединява компактните вътрешни размери с максимален капацитет на товарното пространство. 

Piaggio commercial vehicles ще представи Piaggio Porter, версия самосвал, която съчетава изключителната пъргавина на Porter с впечатляващ товарен капацитет (до 1 060 кг) и удобството на системата за разтоварване тип самосвал с максимален ъгъл на накланяне от 45°. Двойната система за ръчно или автоматично отваряне на задния борд прави разтоварването на насипни товари просто, бързо и безопасно, а алуминиевите странични и задни бордове, които падат докрай от трите страни на товарната платформа, улесняват достъпа до самата платформа. 

Камиони, автобуси и пикапи с марката Isuzu ще посрещнат посетителите на щанд C1 в Лесново. Два камиона Isuzu - съответно 3.5 т. и 7.5 т., автобус Isuzu Novo Ultra с брой места 27-29 и пикап Isuzu D-Max, двойна кабина, ниво Gravity ще бъдат изложени в рамките на Truck Expo 2019.

за 48%  против 52%  244 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума