навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

HP представи серия продуктови иновации

2019-05-29 0

HP представи серия продуктови иновации

Съвременните потребители водят забързан начин на живот, в непрекъснато движение и изискват красив дизайн и безпроблемна производителност, която им позволява свобода на действие и обмен на идеи.

С оглед това, HP представя новата серия HP ENVY Wood, за да очарова потребителите с персонализиран и изтънчен дизайн. Най-новата серия на HP - EliteBook 1000 включва HP EliteBook x360 1040 G6 с до 24 часа живот на батерията, както и мощните ZBooks, които предефинират мобилността, гъвкавостта и производителността при съвременните работни процеси. В допълнение, HP пренася на ново ниво най-широкото портфолио за VR решения в света с HP VR раница.

"Днешните потребители, служители и творци желаят продукти, които предоставят истински и персонализирани изживявания, приспособими към начина, по който работят и живеят", заяви Анна-Софи Хайдберг, ръководител "Персонални Бизнес Системи" за Eвропа, Близкия Изток и Африка, HP Inc. Нашите най-нови предложения в HP портфолиото – премиум устройствата EliteBooks, мощните Z работни станции, завладяващия VR и единствените по рода си персонални компютри ENVY, са причината HP да е водеща компания в създаването на най-вълнуващите устройства и интелигентни решения в света."

Изследвайки нови граници с употребата на уникални материали, като изполването на кожа в HP Spectre Folio, HP предоставя първите в света хибридни устройства с дизайн от автентично дърво. HP ENVY 13, HP ENVY x360 13, HP ENVY x360 15 и серията HP ENVY 17 Wood стъпват на издръжливостта и производителността на предишните модели с метален корпус, но предлагат избор от всички нови последни поколения Intel® Core ™ процесори или 2-ро поколение мобилни процесори AMD Ryzen ™ с Radeon ™ Vega Graphics.

Всеки компютър притежава акцент от единствен по рода си корпус от автентично дърво в две изтънчени комбинации: нощно черно с естествен орех или естествено сребро с бледа бреза. Серията HP ENVY Wood включва характеристики като услугата Alexa на Amazon, модерен режим на готовност, събуждане с гласова команда, събуждане с пръстов отпечатък, заедно с функцията, която предоставя сигурност и спокойствие, HP Sure View 7 и HP Webcam Kill Switch решение.

Новите лаптопи могат да се съчетаят със стилната HP ENVY Uptown Tote, зашеметяваща дамска чанта, или раница за допълнителна защита, мобилност и RFID сигурност. 

Последното поколение преносими компютри HP EliteBook са създадени за бизнес лидери в непрекъснато движение, които се нуждаят от премиум изживяване в съчетание с корпоративна сигурност. HP затвърждава позициите си на производител на персонални компютри с най-високата защита и лесно управление в света, като добави HP Sure Sense към новата линия EliteBook и ZBook. Съвместно проектиран с Deep Instinct, HP Sure Sense предлага на потребителите персонални компютри с вграден софтуер за дълбоко обучение за защита от вируси. Този напредък в областта на иновациите в сигурността допълва широкия набор от хардуерна сигурност за цялата система на HP.

Решенията включват:

· HP Elite x2 G4 привлича вниманието със стил и гъвкавост, с ултра мобилния си дизайн и автентична изработка. Той е първият бизнес лаптоп в света, който има фолио от естествена кожа на клавиатурата и предлага на потребителите съвършена неприкосновеност чрез вградена двойна камера с бутон за уединение, и единственият в света екран за поверителност.

· HP EliteBook x360 1030 G4 вдига нивото на продуктивността, като най-малкото и най-лекото бизнес хибридно устройство11 със свързаност от ново поколение Gigabit Class 4G LTE12, Wi-Fi 613 и Bluetooth®

· HP EliteBook x360 1040 G6 предлага най-издръжливата батерия в 14-инчов бизнес хибрид с тежест под 1.5 килограма14 и живот на батерията до 24 часа. С единствения в света дисплей за работа на открито и нов 4К HDR опция, която позволява мощ и продуктивност в 14-инчов бизнес хибрид15 и разполага с до 32GB RAM16 системна памет.

· Опция за ръкописно изписване, както на HP Elite x2, така и на пълната гама от HP Elite бизнес хибридни устройства със зареждаща се писалка HP G3, която дава възможност за най-прецизното изписване, възможно чрез създаването на технология за минимален натиск.

· HP Mini-In-One 24 увеличава максимално възможностите на настолният компютър и позволява естествен и свободен процес на работа с най-сигурното модулно мултифункционално устройство с дисплей, който защитава и захранва 65W ултра малък хардуер. Дисплеят Mini-In-One се свързва безпроблемно с новия мини настолен компютър HP EliteDesk 800 G5, което дава възможност за създадането на по-добра естетика на бюрото и сигурност.

Работата в офиса става лесна и интуитивна чрез създаването на удобно работно място с универсална USB-C ™ или стандартна USB-A връзка за персонални компютри или периферни устройства. HP EliteDisplay E223d и докинг мониторите на HP EliteDisplay E273d се побират добре в специализирани работни пространства, за да ви доставят видео, трансфер на данни и захранване през един USB-C ™ кабел. HP USB-C ™ Dock G5 и HP USB-C/A Dock G2 също предлагат подобрено управление на мрежовата система за персонални компютри във всяко състояние на захранване.

За да предостави на творците нови начини за използване на VR в работните им процеси, новата HP VR раница е най-добрата машина за създаване и използване на VR. Специално проектирана да се справи с VR двигатели, включително Unreal и Unity, VR решението осигурява невероятно запълване и поддържане на кадри в секунда, за по-естествена визуализация. Захранвана от 8-мия Intel® Core ™ i7 и Nvidia® GeForce® RTX 2080, VR раницата осигурява 30% повишаване на производителността и 25% по-мощна графика спрямо предишното поколение. С мобилността си, този продукт е проектиран, за да посрещне нуждите на няколко души едновременно при виртуално забавление, като например виртуални архитектурни разходки и различни дизайн симулации. Докато е фиксирана или закрепена за VESA устройството, VR раницата работи като много мощен и супер тънък настолен компютър, готов за интензивна работа.

за 45%  против 55%  205 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума