навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

D-Link получи приза "Избор на клиента" за април 2019 на онлайн изданието Gartner Peer Insights

2019-05-09 0

D-Link получи приза

Отличието "Избор на клиента" на Gartner Peer Insights се базира на обратната връзка и оценките на специалисти, които се занимават със закупуване, внедряване и/или използване на продукта или услугата във фирмите крайни потребители.

D-Link анонсира, че марката е била определена от Gartner Peer Insights като "Избор на клиента" за април 2019 г. за своите инфраструктурни решения за кабелен и безжичен достъп до компютърни мрежи. Gartner дефинира пазара на инфраструктурните решения за кабелна и безжична мрежова свързаност като съвкупност от всички производители на мрежов хардуер и софтуер, позволяващ свързване на устройства към корпоративна кабелна или Wi-Fi мрежа.

"За D-Link е чест да получи това признание, тъй като смятаме, че то отразява нашия постоянен стремеж да предоставяме най-съвременни решения на нашите клиенти", коментира Кевин Уен, президент на D-Link Europe. "Оценяваме обратната връзка от клиентите и се стремим непрекъснато да подобряваме продуктите си, за да доставим това, от което се нуждаят", допълни още той.

за 47%  против 53%  92 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума