навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Втори обучителен семинар за защита на обектите на индустриална собственост

2019-04-19 0

Втори обучителен семинар за защита на обектите на индустриална собственост

Съобщение от Патентно ведомство на Република БългарияНа 10.05.2019 г., от 09.30 часа, в зала 1, на парк-хотел "Витоша", гр. София, ул. "Росарио" 1, ще се проведе Обучителен семинар No. 2, на тема: "Начини на защита на обектите на индустриална собственост и ползите от това. Промишленият дизайн като обект на индустриална собственост", в рамките на проект BG16RFOP002-1.004-0002 – "Повишаване качеството, ефективността и ефикасността на предлаганите от Патентно ведомство на Република България услуги за бизнеса, свързани със закрилата на обектите на индустриална собственост", финансиран от Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Обучителният семинар ще бъде насочен към представители на малки и средни предприятия, бизнеса, потребителите на услуги и граждани. Участниците ще бъдат запознати с промишления дизайн като обект на индустриална собственост и механизмите за неговата защита.

При желание за участие, моля да потвърдите не по-късно от 7 май 2019 г., като посочите Вашето име, фамилия, длъжност и организация на e-mail: vania.todorova@ciela.com.

за 49%  против 51%  455 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума