навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Бизнес

Семинар "Как да наемем и управляваме правилните хора за своята кантора" c Паоло Руджери

2019-04-08 0

Семинар

И вие ли сте затрупани с работа и спешни неща, които изяждат дори свободното ви време? Всъщност познавате ли хора, които не се оплакват от претоварване в работата си и това не им дава възможност да планират стратегическото развитие на своя бизнес?

Ситуацията не е безнадеждна, защото освен добри юристи, е много важно да бъдете и добри мениджъри – както на себе си, така и на всички в кантората. И тук идва другият ключов фактор за развитие – да имате правилните хора около себе си, на които да разчитате не само за оперативните задачи. Как да ги мотивирате да работят като екип, да дават най-доброто от себе си и да ви следват по пътя към успеха?

Това можете да научите от семинара на Паоло Руджери - световноизвестен лектор и автор, който повече от 25 години помага на предприемачи от цял свят да развиват бизнеса си чрез доказани методи за анализ и управление. Паоло истински ще ви вдъхнови не само да потърсите и наемете най-подходящите хора, но и да създадете позитивно чувство у клиентите. Така те ще си плащат навреме и ще го правят с усмивка.

На семинара на Паоло Руджери ще научите още какви разрешени методи за реклама можете да използвате и ще имате възможност да зададете своите въпроси на този завладяващ експерт в сферата на управление.

Не пропускайте да резервирате своето място и инвестирайте своете време на 11.05, за да започнете да управлявате по-добре, да си осигурите подходящите помощници и да гледате по-уверено към бъдещите перспективи за вашия бизнес!

Семинарът се организира от OSM BG partner и е подходящ и за счетоводители, и собственици на счетоводни кантори.

За повече информация и регистрация за събитиетоhttps://osmbg.com/osm-bg-lawmanagement/

Регистрирайте се до 15.04.2019г. и получете 20% отстъпка от цената на билета.

за 48%  против 52%  256 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума