навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

Клиентите на "Банка ДСК" вече могат да кандидатстват и да усвояват потребителски кредити изцяло онлайн с нова технология

2019-03-28 0

Клиентите на

От днес до края края на юни "Банка ДСК" стартира промоционална кампания за онлайн кандидатстване и усвояване на потребителски кредити. Голямото предимство на услугата е спестяване на времето от посещения в банков клон. За периода на кампанията банката ще предоставя клиентска отстъпка - без такса за разглеждане на искане и одобряване на кредит. Промоцията е валидна за потребителски кредити до 20 000 лв., за които искането е подадено през електронните канали на банката - корпоративния сайт dskbank.bg, интернет банкирането ДСК Директ и мобилното банкиране ДСК Смарт.

"Банка ДСК" е изградила процес, чрез който клиентите ѝ да могат да подпишат своя договор и други необходими документи чрез мобилния си телефон с квалифициран електронен подпис на Евротръст. В случай че не разполагат с такъв, ще имат възможност да се сдобият с него чрез мобилния си телефон за не повече от 3 минути. Издаването е безплатно и става с няколко лесни стъпки – сваляне на мобилното приложение на Евротръст от AppStore или Google Play Store, регистрация, идентификация и получаване на удостоверение за КЕП директно чрез мобилното приложение.

Клиентите на "Банка ДСК" ще получават на мобилния си телефон договора за кредит, за да го прегледат и подпишат, след което го изпращат обратно на банката. Инсталирането на приложението, подписването и изпращането на документи към "Банка ДСК" са безплатни. 

Усвояването на кредита също е онлайн - по разплащателната сметка на клиента.

"Като утвърден  лидер на пазара на иновативни продукти и дигитални услуги в банковия сектор, "Банка ДСК" се стреми да отговаря на динамичните потребности и очаквания на клиентите за нови електронни услуги от разстояние. За тази цел банката разработва различни проекти с иновативен подход към цялостно онлайн обслужване", коментират специалисти от направление "Банкиране на дребно" в "Банка ДСК".

за 52%  против 48%  163 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума