навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

HP обяви нови консултантски услуги и решения при печата

2018-12-11 0

HP обяви нови консултантски услуги и решения при печата

HP Inc. представи набор от нови услуги и решения, които ще бъдат в помощ на бизнеса да стане по-гъвкав и да се развива. Технологията за сигурност и корпоративна експертиза включва мощна нова версия на HP FutureSmart за корпоративен клас HP принтери и мултифункционални устройства, както и възможности за анализ и интеграция едновременно на McAfee SIEM и Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM) – налична за първи път при печатни устройства."Предоставянето на възможността потребителите да имат пълен контрол над работната среда е ключово в нашата стратегия", каза Асен Георгиев, изпълнителен директор на HP Inc. за България. "Услугите, които представихме, са стъпка напред към осигуряване на безупречни решения и водеща за индустрията сигурност." 

Запазвайки темпа при офис печата, HP представи следните услуги и решения: 

HP FutureSmart 4: Това е нова версия на фърмуер за корпоративен клас НР принтери и многофункционални устройства, които осигуряват продуктивност с по-изчистен и по-интуитивен интерфейс за потребителите. Последните актуализации включват нови възможности, включително приложението Serverless Job Accounting, което позволява на принтерите да записват аналитични данни без да се изисква определен сървър и дава възможност определени настройки за печат да бъдат пренесени на нови принтери чрез USB и по този начин настройването на ново устройство да бъде значително ускорено.

HP  FutureSmart 4 ще се доставя с нови устройства на HP, включително HP PageWide Color 755dn, PageWide Color MFP 774dn и dns и PageWide Color с MFP 779dn и dns. Потребителите, които притежават HP устройства с HP FutureSmart от 2012 г. и по-нови, ще могат да инсталират новата 4-та версия на HP FutureSmart .

• Microsoft SCCM интеграция: Затвърждавайки водеща позиция на арсенала си за сигурност, HP е първият производител, който предлага интеграция с Microsoft SCCM. Тази нова функция дава възможност на ИТ-мениджърите да използват един инструмент, за да конфигурират сигурността на принтера в съответствие с всички останали SCCM-свързани устройства в мрежата. 

• McAfee SIEM интеграция: За да разшири мониторинга на заплахи за сигурността, HP постигна и сертифицирана интеграция със SIEM инструмента McAfee Enterprise Security Manager. McAfee SIEM осигурява инструмент, който приоритизира, изследва и реагира на потенциални злонамерени атаки срещу НР принтери. 

• Аналитично обслужване: Надграждайки напредъка на HP Labs в областта на визуализацията и анализа, този нов компонент на услугите HP Business Intelligence предоставя на потребителите поглед в дълбочина върху основните фактори, които влияят на техния печат. Чрез тази услуга, консултантите на HP ще могат да помогнат на потребителите бързо да определят стратегията си, с която да ускорят дигитализацията, да повишат ефективността и да намалят рисковете.

за 44%  против 56%  467 гласували



Новини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума