навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Финанси

The Banker: Райфайзенбанк е "Банка на годината" в България за трета поредна година

2018-12-05 0

The Banker: Райфайзенбанк е

Райфайзенбанк бе определена от списание The Banker за "Банка на годината" 2018 в България. Тя печели наградата за трета поредна година, като е отличавана с този приз общо шест пъти.

Престижното издание на Файненшъл Таймс връчи наградите на церемония, която се проведе в Лондон.

"За трета поредна година получаваме признание от едно от най-престижните финансови издания в света. Рецептата ни за успех е съчетанието между устойчив растеж, ефективност и здравословен кредитен портфейл с достиженията на съвремието, свързани с дигиталната трансформация. Стремим се да сме иновативна и ефективна банка, която е изцяло ориентирана към клиентите", каза Оливер Рьогл, главен изпълнителен директор на Райфайзенбанк (България).

От своя страна Райфайзен Банк Интернешънъл (РБИ) взе наградата за "Банка на годината" 2018 в региона Централна и Източна Европа – за единадесети път. В допълнение на това, банките Райфайзен в Австрия, Словакия и Украйна получиха отличието за съответната страна. "РБИ наскоро обнови и опрости структурата си. Тя заявява, че основната й задача е клиентът, а каква по-добра мярка за изпълнението й от това да бъдеш определен за Банка на годината в четири страни в региона – Австрия, България, Словакия и Украйна". Така в своето декемврийско издание The Banker обосновава избора си на РБИ като победител в Централна и Източна Европа, като допълва подобрената капитализация и ефективност, опростеността, по-големият фокус върху ЦИЕ, по-голямата рентабилност, намаляващите разходи за риск и технологичните нововъведения.

за 43%  против 57%  508 гласувалиНовини


 
 
 

Спектър


 
rss
Посети форума