навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Световна премиера на новия Mitsubishi L200

2018-11-09 0

Световна премиера на новия Mitsubishi L200

Пикапът ще се предлага в 150 страни 

Днес е световната премиера на новия L200 от Mitsubishi Motors Corporation (MMC). Пикапът бе представен в Банкок, а продажбите в Тайланд стартират на 17 ноември.   

Новият L200 е петото поколение на модел с 40-годишна история и се произвежда в завода Laem Chabang, поддържан от Mitsubishi Motors (Thailand) Co. Ltd. (MMTh), производител и дистрибутор на MMC в страната. 

По повод на премиерата, Осаму Масуко - CEO на Mitsubishi Motors каза: "Новият L200  е един от най-важните ни модели от стратегическа гледна точка. Неговият успех ще затвърди устойчивия ръст на компанията. Новият модел идва с редица подобрения в издръжливостта, надеждността и комфорта, развивани през последните 40 години. Убеден съм, че L200 ще успее да отговори на разнообразните нужди и предпочитания на нашите клиенти по света."

Новото поколение ще се предлага в около 150 страни по целия свят. 

Новият L200  напълно въплъщава в себе си ключовата фраза – "Engineered Beyond Tough" ("Повече от издръжлив"). Впечатляващи по-агресивният дизайн, благодарение и на Dynamic Shield визията на предната решетка, която присъства и в останалите модели от гамата; подобрената 4WD система, която гарантира истинско off-road преживяване, и най-актуалните асистенти за активна и пасивна безопасност. Новият модел включва значителни подобрения по издръжливостта и надеждността, които да задоволят нуждите на бизнес клиентите, но и комфорт и стил за потребителите с лични автомобили.

Нови извивки в дизайна, контрастиращи с остри линии, удължени калници и ярки акценти – всички те подчертават мощта на пикапа, както и съвременната му визия. Светлините и броните са важна част от цялостния дизайн и визуално разширяват предната и задната част. 

Реновиран е и интериора на L200 - висококачествените текстилни и кожени материали се допълват от декоративни шевове в подовата конзола, подлакътниците и ръчната спирачка. 

Скоростта на автомобила се контролира електронно, за да подпомогне водача при прекалено стръмни или хлъзгави спускания по наклон. 

Mitsubishi L200 запазва издръжливостта, надеждността и високото ниво на безопасност в кабината от настоящия модел, като включва и някои от водещите системи за сигурност като отчитане на превозни средства и пешеходци пред автомобила, за да предотврати сблъсък, намаляване на риска от инциденти при неправилна употреба на педала на газта, особено при движение напред или назад в тесни пространства.

Продажбите в Европа и България ще стартират през есента на 2019 г.

MMC планира да продаде около 180,000 бройки от новия и от настоящия модел през тази фискална година. L200 е ключов стратегически модел и вторият най-продаван след Outlander през изминалата финансова година.

за 45%  против 55%  717 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума