навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

Eaton въвежда 9SX UPS с нисък диапазон на мощност

2018-11-08 0

Eaton въвежда 9SX UPS с нисък диапазон на мощност

Новите модели са наследник на водещата в отрасъла гама 9130

Компанията за управление на електроенергия Eaton представи допълнение в моделите  на своите непрекъсваеми токозахранващи устройства 9SX Uninterruptible Power Supplies (UPS) в Европа, Близкия Изток и Африка. Eaton 9SX UPS предлага висока степен на работоспособност, гъвкавост и усъвършенствана защита за ИТ инфраструктура и малки центрове за обработка на данни, както и за мрежови, индустриални, медицински, телекомуникационни приложения и приложения за съхранение. Новите модели разширяват съществуващото продуктово портфолио от модели на UPS с 5 – 11 kVA до по-голям диапазон на мощност от 700 VA до 6 kVA и се предлагат в настолен (свободно стоящ) и стелажен (за вграждане в 19" Ком рак) формат. 

"9SX надгражда върху силните страни на 9130. Усъвършенствахме един популярен продукт с много добър дизайн, като добавихме нови възможности за поддръжка на съвременни ИТ приложения и инфраструктура", каза Кристоф Джеймс, продуктов мениджър в Eaton. "Това действително е важен момент за Eaton и нашите клиенти, особено като се има предвид, че 9130 са най-продаваните ни онлайн UPS, а сега предоставяме и лесна възможност за надграждане до 9SX на нашите клиенти, които искат да модернизират своята ИТ и инфраструктура на центрове за обработка на данни".

Гамата 9SX включва водещите технологии на Eaton, за да се гарантира, че клиентите ще получат най-доброто съотношение между цена и производителност.

Серията Eaton 9SX е наследник на водещата на пазара гама 9130 UPS на Eaton, въведена на пазара през 2008 г. и известна с доброто си съотношение между цена и производителност. Гамата 9SX надгражда върху функциите на продуктовата линия 9130 на Eaton и добавя нови възможности, включително: 

• Измерване на енергията с цел проследяване на потреблението чрез наблюдение на стойностите на kWh на ниво UPS

• Подобрен LCD дисплей с повече параметри за бързо и прецизно актуализиране на състоянието на UPS

• Показва информация за препоръчваните дати за смяна на батерията 

• Автоматично разпознаване на външни батерийни модули (EBM)

За да научите повече за новите Eaton 9SX UPS, посетете www.eaton.eu/powerquality

Чрез своите глобални решения, Eaton е в състояние да отговори на най-сериозните предизвикателства при управление на електроенергия в съвременния свят.

за 44%  против 56%  599 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 


Виж всички Публикувай още

rss
Посети форума