навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Технологии

HP с нова серия премиум устройства

2018-10-26 0

HP с нова серия премиум устройства

HP Inc. анонсира пускането на нова серия устройства, които предлагат невероятна комбинация от премиум дизайн, водеща сигурност и надградена производителност. Последните иновации на HP Spectre и HP Elite са създадени, за да пренесат PC изживяването на ново ниво, като отключват нови възможности за креативност, свързаност и увереност през целия ден. 

Красивите нововъведения в дизайна на HP Spectre x360 13 и HP Spectre x360 15 се присъединяват към обявения по-рано HP Spectre Folio и създават портфолио от нови премиум продукти, които предоставят невероятен дизайн, сигурност и производителност. 

Новата Spectre линия е оборудвана и с водещи характеристики за сигурност. Копчето за изключване на камерата позволява на потребителите да подсигурят своята поверителност, когато не използват камерата. Серията идва с опционален HP Sure View, интегриран екран, който помага на потребителите да избягват любопитни очи на публични пространства. 

„Традиционните граници между професионалния и личния живот се размиват. Хората търсят технология, която безпроблемно да се адаптира към начина, по който те живеят и работят, както и устройства, които им позволяват да се изразят и като личности“, коментира Анна-Софи Хадберг, генерален мениджър и заместник-директор „Персонални системи“ за Европа, Близкия Изток и Африка, HP Inc. „Нашите последни Spectre и Elite иновации предлагат безпрецедентен стил и едновременно с това поставят нови стандарти за производителност, свързаност и сигурност. От най-дългия живот на батерия в света в четири-ядрен хибрид до най-малкия и лек бизнес хибрид в света, HP продължава да повишава нивото на иновации, които позволяват невероятни нови PC изживявания.“

Устройствата се характеризират с висока издръжливост на батерията, до 22.5 часа със Spectre x360 13, което е 37% повече в сравнение с предишното поколение, и до 17.5 часа със Spectre x360 15 . Опционалният гигабит 4G LTE на 13-инчовото устройство  и ултра бърз Wi-Fi  с до 1 GB скорост на сваляне  и за двете устройства осигуряват свързаност почти от всяка една точка. Модерният стендбай режим с връзка  осигурява винаги актуални мейли, календари и контакти, а с помощта на четец на пръстови отпечатъци и гласов контрол възможността за активиране на акаунта е почти мигновена. 

Двата модела Spectre x360 13 и Spectre x360 15 са проектирани с производителност, която да отговаря на всяка индивидуална нужда. HP Command Center е патентовано решение с до 4 режима за съдействие на потребителите за оптимизиране на производителността на системата, скоростта на вентилаторите и капацитета на охлаждане, съобразно приложенията, които биват използвани – да бъдат по-тихи, когато е пуснат филм, или да се адаптират към повече мощност за по-добро справяне с тежките приложения за фото-обработка. 

Докато Spectre x360 13 е конструиран за активен начин на живот в движение с последно 8-мо поколение Intel® Core™ процесори, то Spectre x360 15 е най-мощният Spectre хибриден лаптоп към настоящия момент , който доставя до 20% повече производителност в сравнение с предишното поколение. Идеален за потребители, които се потапят в създаването на съдържание, 15-инчовият хибрид се характеризира с нов термален дизайн, както и последно 8-мо поколение 6-ядрени Intel® Core™ процесори с възможност за NVIDIA GeForce® GTX 1050Ti с Max Q design. 

Elite дизайн и иновации в продължение на 10 години 

Надграждайки портфолиото на HP Elite, новият HP EliteBook x360 1040 G5 е изкусно изработен 14-инчов хибрид, който се преобразява в 13-инчов. 

Независимо дали потребителят е на бюрото си или в кафене, заплахите за сигурността са навсякъде и са основен фактор при избора на компютри. EliteBook x360 1040 и всички Elite устройства са най-сигурните и управляеми компютри  в света с хардуерната сигурност на HP, уникалните функции като HP Sure Start Gen 4 , единственият самолекуващ се BIOS в света, и HP Sure Recover с вградено създаване на образи , с които потребителите да могат да възстановят компютъра си в работно състояние за минути. 

В днешното динамично ежедневие с непрекъсната нужда от интернет връзка, EliteBook x360 1040 предлага опционално възможност за гигабит 4G LTE връзка, 8-мо поколение Intel® Core™ процесори, до 32 GB памет и до 2 TB пространство за съхранение , с което гарантира, че устройството е готова за всякакъв тип задачи – малки или големи. 

Персонализирането на компютри никога не е било по-лесно. Партньорството между HP и Zazzle позволява на потребителите да създадат собствен дизайн със скинове за техните HP Elite ноутбуци. Бизнесът лесно може да брандира устройствата си, за да популяризира марките си, а потребителите могат да пресъздадат външния вид на ноутбуците си, съобразно своя уникален стил. 

Освен това, HP представя и две нови решения, създадени с фокус върху сигурността, за да улеснят свързаността и да увеличат продуктивността в офиса. Новият докинг монитор HP EliteDisplay E243d предлага по-проста и изчистена алтернатива на традиционните докинг решения с един USB-A кабел или един USB-C™ кабел за захранване, пренос на данни и видео, както и изскачаща поверителна уеб-камера. Новата мишка с пръстов отпечатък HP USB Fingerprint е перфектна за потребители със специализирани персонални компютри, с която да отключват своето Windows 10 устройство само с едно докосване, благодарение на сигурно биометрично разпознаване за контрол на достъпа до устройства.

Повече информация за HP Inc. можете да откриете на http://www.hp.com.

за 47%  против 53%  905 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума