навсякъде
новини
форуми
общи

законодателство съд
международни прокуруратура
институции следствие
криминални избори
регионални

съд международни
прокуратура институции
криминални  
 
справочник
блогове
нормативни актове
закони кодекси правилници
конституция наредби ДВ
 
организации и лица
 
институции
 
образци и бланки
образци бланки
услуги
страници
семинари обучения гфо
работа
хумор
търси предлага
 

Спектър Авто

Hippie Caviar Hotel: визията на Renault за 5-звездно бягство

2021-08-13 0

Hippie Caviar Hotel: визията на Renault за 5-звездно бягство

Автомобилен салон Дюселдорф ще бъде отвян от вятър на свобода с електрическия автомобил Renault Hippie Caviar Hotel.

Ван за съзерцаване на звездите от покрива

След множество ограничителни мерки  желанието за бягство без ограничения за настаняване е по-силно от всякога. Кемперът е свобода! Гъвкавостта на този начин на пътуване се комбинира с прилагането на здравословни ограничения, свързани с Covid-19. Renault Design избра новото Renault Trafic, за да си представи номадски живот с цялото пространство, комфорт и модулност, необходими за всички пътувания. Размерите на вана улесняват паркирането за живот без стрес.

"Hippie Caviar Hotel е роден от желанието за бягство, да съзерцаваш природата в идилична обстановка с всички удобства и услуги на 5-звезден хотел.",каза Луи Морас, дизайн директор Renault лекотоварни автомобили

Премиум лукс с хипи-шик дизайн

Hippie Caviar Hotel се отличава с новия дизайн на Renault Trafic с по - мощна и изразителна предна част. Състои се от кабина отпред, в блестящ воднозелен цвят, наречен "Бадемови люспи", и стая отзад в "Анодирано сребристо сиво". Дизайнът е вдъхновен от 5-звездни хотелски стаи, изискани и богати на естествени материали. Таблото с ракитен ефект е подчертано с кожена лента. Използването на материали като екзотично дърво, естествени влакна (лен и вълна) и пяна на пастителна основа е насочено към природата. Японските бои "washi" с хартиен ефект внасят архитектурен и съвременен стил. Цветовете и материалите олицетворяват оптимизма и свободата на 60 -те години на миналия век, когато пътуванията бяха потопени в свят на  свежи, но контролирани, ободряващи и релаксиращи цветове.

Номадска луксозна стая 

Hippie Caviar Hotel предлага седалка тип пейка, която се трансформира в много удобно легло (размери 145 cm x 195 cm), което може да бъде разположено отвън или вътре в превозното средство. В положение "съзерцание" отворената задна врата и драпериите й осигуряват уединение и предпазват от атмосферните влияния. В "уютна" позиция седалката на пейката и ъгловото кресло създават зона за отдих. Покривната тераса с масичка за кафе и две подвижни облегалки предлага друг изглед към заобикалящата Ви среда. Достъпът до покрива е чрез подвижна стълба.  

Роден за премиум изживяване

Hippie Caviar Hotel предлага ВИП преживяване с услуги, достойни за 5-звезден хотел: доставка на логистичен контейнер (душ, тоалетни, електрическа станция за зареждане и т.н.) до местоположението, избрано от клиента, консиерж услуги, за поръчка онлайн и доставка с дрон на покрива или на пейката в положение "съзерцание". Да не говорим за допълнителни услуги като предоставяне на велосипеди. Всеки детайл е обмислен, за да предложи 5-звездно кемпер  изживяване в момент, когато търсенето нараства. 

"Hippie Caviar Hotel е нашето предложение за номадска хотелска концепция, базирана на свързани услуги. Този изложбен автомобил на Renault намеква за няколкоголеми проекта.", Арно Белони, вицепрзидент глобален маркетинг директор на Renault.

Renault ще представи демонстрационния модел Hippie Caviar Hotel на автомобилното изложение в Дюселдорф от 27 август 2021 г. заедно с кемпер микробус Estafette от 1977 г.

за 48%  против 52%  345 гласувалиНовини


 
 
 

Законодателство и актове във връзка с COVID-19


 

Спектър


 
rss
Посети форума